Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık falan değildi. 1 hafta tatil diyor ama 23ünden sonra uzaktan eğitim diyor, uzaktan eğitim de bir nevi tatil demekse nasıl bir hafta oluyor tatil. Orta öğretimi diğerlerinden ayrı tutuyor vs saçma bi açıklama. Ana sınıfına bu takvime uyma tavsiyesi yapıyor. Bu işin tavsiyesimi olur. Ayrıca öğrwnci evde yalnız mı kalcak, çalışan anne yada babaya idari izin nerde?

Adamın söylediği çok açıktı. Okula gidilmeyecek. Bir hafta boyunca ders yok. Sonrasında TV ve internette müfredata uygun dersler olacak diyor bir hafta boyunca. Daha sonrası için önümüzdeki süreçte karar alacağız diyor. Çocukların evde kalıp kalmayacağı kişisel bir çözüm. Her şeyi devletten beklemeyin diye bir klişe vardır şu an bu durum. Her şeyi devletten beklemeyin.

devlet ztn her şeyi çözmek için var da neyse

IMG_2698.webp

Benim gördüğüm kadarıyla özellikle İtalya sonra Almanya'nın bu gevsekliginin sebebi yaşlı nüfustan sikildilar ve temizlemek için tedbir almıyorlar ölürse ölsün kafasindalar sanırım

Benim gördüğüm kadarıyla özellikle İtalya sonra Almanya'nın bu gevsekliginin sebebi yaşlı nüfustan sikildilar ve temizlemek için tedbir almıyorlar ölürse ölsün kafasindalar sanırım

Aynen öyle. Gizli saklı birşey değildi ki zaten, emekliliğin son dönemleri yaşanıyor. 30 sene içinde kasaların çöküp eksiye geçeceği bilindik birşeydi. Bence asıl hedef yaşlılardan kurtulmak

Yaşam kalitesi bakımından öyle tabii. Ama depremler, yangınlar, virüsler, savaşlar filan derken götü bir türlü doğrultamıyoruz.

Valla roma imparotorlugunda kole olmaktan
Enginizsasyonda yanmaktan
Kafaya atom bombasi yada nepal yemekten
Vebadan
Tedavisiz bir cok hastaliktan
Onleminin cok daha ciliz oldugu binalarda depremi yasamaktan
Hitler avrupasinda olmaktan

Bence cok daha iyi sartlarda ,aptalca bir yasamin ,sacma argumanlarinda bahaneler ureterek yasiyoruz

JJ | MP

Üniversite öğrencilerine tatilmiş ama akademik ve idari personele tatil yokmuş. Onların canı yok galiba.

Bu çağ ve teknolojide pandemi olan bu hastalık daha önce meydana gelmiş hiç bir olay ve hastalıkla kıyaslanamaz..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son 1 kaç saatlik haberler

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya #COVID19 şüphesi ile test yapılırken, kendisini ve ailesini karantinaya alacak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı sona erdi. Salgına ilişkin son gelişmeler ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın:

-Okullar 16 Mart'tan itibaren 1 hafta tatil,
-Üniversiteler de 3 hafta tatil edilecek

Sözcü Kalın: "Öğrenciler, 23 Mart'tan itibaren bir hafta süreyle evden internet ve televizyon kanalları üzerinden eğitimlerine devam edecekler."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi."

Çekya'da #koronavirüs nedeniyle OHAL ilan edildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüse karşı alınan tedbirlerin detaylarını ve uzaktan eğitim sürecine ilişkin bugün 20.30'da açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı programları ertelendi.

Mansur Yavaş duyurdu:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hijyen tedbirleri kapsamında alınan yeni kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre, su faturası borcu olan vatandaşlar için iki ay boyunca su kesintisine gidilmeyecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Ülkemiz, #koronavirüs'ün en son girdiği coğrafyalardan biri oldu. Bu çerçevede tüm sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanlığına teşekkür ediyoruz."

Milli Eğitim Bakanı'nın yapacağı açıklama 21.00'a ertelendi.

Dünya'da son durum:
- 4.915 ölü, 133.118 vaka, 68.335 tedavi edilen/iyileşen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt