Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En önemli kısmı unutmuşsun abi. Bu 65+ kesim sabahın 7'sinde 8'inde toplu taşıma ile nereye gidiyor? Bu sorunun cevabını bulmak gerekiyor.
Bizim bilmedigimiz bir ayinleri var bence. Gecen 82 yasinda 6 ay once kolon ca ameliyati olmus dedem ortaliktan kaybolmus annem arayip durmus yok ortalikta 5 saat sonra gelmis. Neredesin diyorlar bilmiyorum diyor, bizi mi trolluyor anlamadim. Muhtemelen bizim goremedigimiz kapı var 80+'ta acılan başka bir boyuta geciyorlar, artik ne tur bir ortam var orada bilemeyecem.

Bizim bilmedigimiz bir ayinleri var bence. Gecen 82 yasinda 6 ay once kolon ca ameliyati olmus dedem ortaliktan kaybolmus annem arayip durmus yok ortalikta 5 saat sonra gelmis. Neredesin diyorlar bilmiyorum diyor, bizi mi trolluyor anlamadim. Muhtemelen bizim goremedigimiz kapı var 80+'ta acılan başka bir boyuta geciyorlar, artik ne tur bir ortam var orada bilemeyecem.
Bence de bi yerde toplanıp plan falan yapıyorlar. Oturduğum yerde cuma günleri pazar kuruluyor. Dersim 8de olduğu için ben 7de falan çıkarım. Daha tezgahlar kurulmamış teyzeler dedeler sokakta. Şok oluyorum.

İsrail Başbakanı Netenyahu: #COVID19 virüsü çok büyük bir felaket ancak bu felaketten aylar içerisinde kurtulmayı hedefliyoruz.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Ülkemizde hızla ilerleyen #COVID19 vakalarından dolayı bütün eğitim kurumlarımızı ikinci bir duyuruya kadar kapatma kararı alındı.

İsrail Başbakanı Netenyahu: #COVID19 virüsü çok büyük bir felaket ancak bu felaketten aylar içerisinde kurtulmayı hedefliyoruz.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Ülkemizde hızla ilerleyen #COVID19 vakalarından dolayı bütün eğitim kurumlarımızı ikinci bir duyuruya kadar kapatma kararı alındı.

israil asi bulur

Beyler kız arkadaşım özel okulda öğrenci işlerinde çalışıyor. Tatil kendisini kapsıyor mu? Bağışıklık sistemi zaten zayıf, olur da çağırırlarsa gitme dedim, gitmemesi lazım. Annesi de zaten böbrek hastası Allah korusun. Özelleri zaten biliyorsunuz ne bok olduğunu, durum nedir bilginiz var mı?
Yökten yapılan İdari ve akademik personeli kapsamıyor diye bi açıklama okudum. Öğrenciler dışı diğerleri devam sanırım. İlkokulsa zaten tatildir muhtemelen

Beyler kız arkadaşım özel okulda öğrenci işlerinde çalışıyor. Tatil kendisini kapsıyor mu? Bağışıklık sistemi zaten zayıf, olur da çağırırlarsa gitme dedim, gitmemesi lazım. Annesi de zaten böbrek hastası Allah korusun. Özelleri zaten biliyorsunuz ne bok olduğunu, durum nedir bilginiz var mı?
Maalesef kapsamıyormuş. Benimde annem üniversitede personel. Bu virüs sadece öğrencilere bulaşıyor sanırım, tek onlara tatil yaptıklarına göre! Üniversiteler 60 yaş üstü akademisyen kaynıyor. 3 hafta sonra tatil bitip öğrenciler döndüğünde onlardan öğrencilere bulaşır bu gidişle. Geçmiş olsun bu arada.

Belki de İnternet hayatımıza girdiğinden beri düştüğümüz telaş girdabından biraz uzaklaştırır bizi.

Dünya da, sen beni geçtin ben seni, telaşı olmadan, herkes aynı şeye odaklanmış şekilde en son ne zaman yaşadık ki birlikte.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Henüz #COVID19 virüsünün başlangıcındayız. Gerekirse Avrupa Birliği ile Koordineli olarak Sınırlarımızı kapatacağız.

Yökten yapılan İdari ve akademik personeli kapsamıyor diye bi açıklama okudum. Öğrenciler dışı diğerleri devam sanırım. İlkokulsa zaten tatildir muhtemelen

Lise'ye bakıyor. Sanırım kapsamıyor ya, vallahi enteresan.

Maalesef kapsamıyormuş. Benimde annem üniversitede personel. Bu virüs sadece öğrencilere bulaşıyor sanırım, tek onlara tatil yaptıklarına göre! Üniversiteler 60 yaş üstü akademisyen kaynıyor. 3 hafta sonra tatil bitip öğrenciler döndüğünde onlardan öğrencilere bulaşır bu gidişle. Geçmiş olsun bu arada.
Sorma arkadaş böyle saçma şey mi olur. Öğrencinin can da diğerleri patlıcan mı anlamıyorum ben. Millet ne yapacak boş okulda cidden enteresan.
Teşekkür ederim.

Aşı olayı bizim bildiğimiz gibi değilmiş yav dünya nüfusunun önemli kısmını aşılamak gerekiyormuş, ek olarak insanda kullanabilecek seviyeye hemen gelinmiyormuş vs vs. Aşı falan değil de şöyle etkin bir tedavi bulunsa fena olmayacak, ama tabi İran'dan gelen saçma sapan panzehir açıklaması gibi değil ciddi ülkeleri kastediyorum. Panzehir neyse anasını satayım covid19 bana sanki yılan zehri.

Peki bu 4700 ölüden biri senin veya forumdan birinin yasli akrabasi olsa ayni seyi yazarmiydin vay be ne virüsmüs diye

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazardım ne duyar kastınız be sadece koronodan mı insan ölüyor zatüreden dedem öldü napalım dünyayı mı kapatalım insan yaşlanınca her türlü virüste ölüm riski var korona neki bilmediğin elli bin çeşit hastalık var medyadan duyduğunuz virüsle ahkam kesin durun amaç belli işte ülke ekonomileri ve petrol üzerinden dönen oyunlar emin ol zatüre grip enfeksiyon gibi hastalıklardan yılda ölen insan sayısı koronodan 100 kat fazla
ama kimse çıkıpta enfeksiyon kaparım elimi yıkayayım demiyor duyarda kasılmıyor korona olsada olmasada insan dikkatli olmalı
ölüm oranı bu kadar düsük bir hastalık için dünyayı durdurmak saçma nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt