Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.343
- 11.889
- 1.298
matematiğin yokmu hesaplaDünya nüfusunun %3-4 ü kaç insan ediyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
matematiğin yokmu hesaplaDünya nüfusunun %3-4 ü kaç insan ediyor?
O fake ise bu gerçek
Yav ekonomik kayıp korkunç boyutlarda, domino etkisiyle nasıl sonuçlar çıkacağı konusunda kimsenin en ufak bir fikri yok. 1900'lerin başından bile ağır ekonomik sorunlar ile karşı karşıya kalınabileceği söyleniyor. Ülkeleri yönetenler bir anda sapıtıp böyle kararlar almadı durum gerçekten ciddi.Yazardım ne duyar kastınız be sadece koronodan mı insan ölüyor zatüreden dedem öldü napalım dünyayı mı kapatalım insan yaşlanınca her türlü virüste ölüm riski var korona neki bilmediğin elli bin çeşit hastalık var medyadan duyduğunuz virüsle ahkam kesin durun amaç belli işte ülke ekonomileri ve petrol üzerinden dönen oyunlar emin ol zatüre grip enfeksiyon gibi hastalıklardan yılda ölen insan sayısı koronodan 100 kat fazla
ama kimse çıkıpta enfeksiyon kaparım elimi yıkayayım demiyor duyarda kasılmıyor korona olsada olmasada insan dikkatli olmalı
ölüm oranı bu kadar düsük bir hastalık için dünyayı durdurmak saçma nokta
Yav ekonomik kayıp korkunç boyutlarda, domino etkisiyle nasıl sonuçlar çıkacağı konusunda kimsenin en ufak bir fikri yok. 1900'lerin başından bile ağır ekonomik sorunlar ile karşı karşıya kalınabileceği söyleniyor. Ülkeleri yönetenler bir anda sapıtıp böyle kararlar almadı durum gerçekten ciddi.
Yeni virüsteki sıkıntı kolay bulaşabilmesinde ve yeni bir tür olmasından kaynaklı, işin uzmanı değilim bilenler daha detaylı bir şekilde yazar. öldürme oranı %3 diye küçümsüyor hani millet, o çok büyük bir yanılgı. Adam gibi tedbirler alınmazsa ve virüs serbest şekilde yayılmaya devam ederse korkunç rakamlarda insan ölür, çok daha vahimi ise sağlık sistemi çöker, sağlık sistemi çökünce korona dışı vakalarda da ölümler patlar. Şöyle düşün atıyorum 100 milyon kişi enfekte oldu ve kabaca %3'ü öldü (3 milyon ölü demek oluyor bu ) %10'u da hastane bakımı gerektirecek kadar rahatsızlandı (10 milyon kişi) Dünyada bu rakamların altından kalkabilecek ne bir ekonomi var ne bir altyapı var ne hastane var ne sağlık çalışanı var ne de bilmem ne bilmem ne var liste uzar gider.
Uzun lafın kısası durum gayet ciddi. Bugün bütün problemler bitse bile çok ağır bir ekonomik sonucu olacak değil bu işin 2-3 ay devam etmesi.. (ki devam edecek gibi gözüküyor)
O fake ise bu gerçek
Yer samsun/atakent
sayıyı az gosterın kardesmHollandada 100 kisiden fazla katilimi olacak olan etkinlikler devletce iptal edildi. Buna haliyle benim evlilik te dahil.
Nalet olsun
Hollandada 100 kisiden fazla katilimi olacak olan etkinlikler devletce iptal edildi. Buna haliyle benim evlilik te dahil.
Nalet olsun
sayıyı az gosterın kardesm
Hollandalıya 2 3 para sıkıstır o is cözulurSalon sahibi hollandali.. Yanasmiyor yaushak herif. (Ki kizamiyorum da. Normalde olmasi gereken de bu). Ama insan uzuluyor be rengim. Hersey allak bullak. Tek care suan davetliler listesini gozden gecirmek.
devlet dediğin vatandaşını böyle yanlıştan koruyacak işte
biraya nolmuşYanlis olan nedir rengim. Evliligim mi, yoksa kitlesel biraraya gelme mi bu merasim sirasinda
Hollandalıya 2 3 para sıkıstır o is cözulur