Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifin biri tek başına bütün p.l cemiyetine virüsü bulaştırdı ya o arkadaşı tebrik ediyorum

öğlen böyle 1 haber vardı

[Telegraph] Bir Premier Lig kulübü, tüm oyuncularını koronavirüs testine soktu ve virüs şüphesi taşıyan üç semptoma rastlandı. Liglerin ertelenmesi yönünde büyük bir baskı var.

fazla bürokrasiden ölecek almanlar

macron kadar olamadilar, bi tatmin edici ve kesin kararlar iceren aciklamalari bile yok

bazi okullar insiyatif kullanip kapatti ama cogunda öyle bir sey yok, 1 ögrencide cikti diye 4500 kisilik okulu tatil etmisler 1-2 haftaligina ve yakin cevresini teste sokacaklarmis simdi o cocugun

avrupa'da olmak her zaman avantaj degilmis sanirim.

benim üniversitede bi erteleme falan yok hersey güllük gülistanlik sinavlari bile ertelemiyorlar suanki duruma göre tam bi skandal bence

almanya'da zerre önlem yok

hasta olmasaniz bile bitirme tezlerinizi falan postayla yollayin diye mail atmayi biliyorlar ama

sadece kendi götlerini düsünüyorlar
Hangi Üni desin?

Bugün denk gelmiştim dedikodulara göre RWTH nın bir çalışkanında virüs tespit edilmiş ama daha hiç bir yaptırım olmamış.

sent via GSC

Bizim şehirde şimdilik bir kaos ortamı yok marketlerde kolonyalar bile duruyor. Bugün olan tatiller muhtemelen yarın tüm ülkeyi ufak bir market kaosuna sürükleyecek. 15 günlük yetecek liste yaptım çoğu şeye zam ha geldi ha gelecek
Bizim buralarda kolonyadan eser yok markete girince boş reyon görünce direk kolonya bölümü diyorum :D

Bizim şehirde şimdilik bir kaos ortamı yok marketlerde kolonyalar bile duruyor. Bugün olan tatiller muhtemelen yarın tüm ülkeyi ufak bir market kaosuna sürükleyecek. 15 günlük yetecek liste yaptım çoğu şeye zam ha geldi ha gelecek
zam gelirse bile bunu ince ince yasemince yaparlar tüm ürünlere kasada birden bire 30 kurus, 50 kurus, 1 tl ekleseler kimsenin kavga cikaracak hali bile olmaz. kaptiklarini götürürler hemen

fazla bürokrasiden ölecek almanlar

macron kadar olamadilar, bi tatmin edici ve kesin kararlar iceren aciklamalari bile yok

bazi okullar insiyatif kullanip kapatti ama cogunda öyle bir sey yok, 1 ögrencide cikti diye 4500 kisilik okulu tatil etmisler 1-2 haftaligina ve yakin cevresini teste sokacaklarmis simdi o cocugun

avrupa'da olmak her zaman avantaj degilmis sanirim.

burda bile okullar kapatildi

Dün atlar için çit reklamı geliyordu forumda, aha bugün nihayet maske reklamı çıktı.

Screenshot_20200312-233601.webp

sent via GSC

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: "Özel kreş, gündüz bakımevleri ile özel çocuk kulüpleri 16 Mart’tan itibaren bir sonraki açıklamamıza kadar tatil edilmiştir"

garanti bankasi yurt disindan dönen calisanlarina 2 hafta kesinlike ise gelmeyin evde kalin demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt