- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
bisey bulursan al reisOturduğum yerde 200 m2 alanda bim, a101, şok, carrefour, iki yerel büyük market var yarın gideyim de hepsini yağmalayayım bu işin sonu kötüye gidiyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bisey bulursan al reisOturduğum yerde 200 m2 alanda bim, a101, şok, carrefour, iki yerel büyük market var yarın gideyim de hepsini yağmalayayım bu işin sonu kötüye gidiyor gibi
Bizim şehirde şimdilik bir kaos ortamı yok marketlerde kolonyalar bile duruyor. Bugün olan tatiller muhtemelen yarın tüm ülkeyi ufak bir market kaosuna sürükleyecek. 15 günlük yetecek liste yaptım çoğu şeye zam ha geldi ha gelecekbisey bulursan al reis
Hangi Üni desin?benim üniversitede bi erteleme falan yok hersey güllük gülistanlik sinavlari bile ertelemiyorlar suanki duruma göre tam bi skandal bence
almanya'da zerre önlem yok
hasta olmasaniz bile bitirme tezlerinizi falan postayla yollayin diye mail atmayi biliyorlar ama
sadece kendi götlerini düsünüyorlar
Bizim buralarda kolonyadan eser yok markete girince boş reyon görünce direk kolonya bölümü diyorumBizim şehirde şimdilik bir kaos ortamı yok marketlerde kolonyalar bile duruyor. Bugün olan tatiller muhtemelen yarın tüm ülkeyi ufak bir market kaosuna sürükleyecek. 15 günlük yetecek liste yaptım çoğu şeye zam ha geldi ha gelecek
zam gelirse bile bunu ince ince yasemince yaparlar tüm ürünlere kasada birden bire 30 kurus, 50 kurus, 1 tl ekleseler kimsenin kavga cikaracak hali bile olmaz. kaptiklarini götürürler hemenBizim şehirde şimdilik bir kaos ortamı yok marketlerde kolonyalar bile duruyor. Bugün olan tatiller muhtemelen yarın tüm ülkeyi ufak bir market kaosuna sürükleyecek. 15 günlük yetecek liste yaptım çoğu şeye zam ha geldi ha gelecek
fsv mainz 05Hangi Üni desin?
Bugün denk gelmiştim dedikodulara göre RWTH nın bir çalışkanında virüs tespit edilmiş ama daha hiç bir yaptırım olmamış.
sent via GSC
fazla bürokrasiden ölecek almanlar
macron kadar olamadilar, bi tatmin edici ve kesin kararlar iceren aciklamalari bile yok
bazi okullar insiyatif kullanip kapatti ama cogunda öyle bir sey yok, 1 ögrencide cikti diye 4500 kisilik okulu tatil etmisler 1-2 haftaligina ve yakin cevresini teste sokacaklarmis simdi o cocugun
avrupa'da olmak her zaman avantaj degilmis sanirim.
Oralarda fazla vaka yoktu galiba.fsv mainz 05
İnş öyledir ne diyelimÇinlidir onlar.
Kapıp oraya gitmişlerdir
benim eyalette dün toplam 48di simdi 99 olmusOralarda fazla vaka yoktu galiba.
sent via GSC
Çalışanlara da belli bir süre izin verilmesi lazımOkullar tatil kreşler tatil. Karı koca çalışan evler var çocuklara kim bakacak?
Abi senin Yaşın kactiDualarımız seninle ağam