Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hiç olmadığı kadar ucuza tatil yapabilir halkımız tabi virüs daha fazla yayılmazsa. Bu kadar stresin üstüne valla çok iyi gider
peh sen türk çakalını tanımamışsın. Gider rusa geceliği 5 dolar yapar kendi halkına yapmaz geçirmeye çalışır.

Almanya da bu hafta sonu oynanacak maçlar herhalde ama haftadan itibaren burada da ertelencekmiş.

sent via GSC

Avrupa basinini takip ediyorum genel anlamda,ayrica yasadigim ülkeyi de dikkate alarak söyleyebilirim ki suan bu konu da en guvenli ülke Türkiye

Bundan sonrasi artik insanimizda,temizlige dikkat edelim

Avrupa basinini takip ediyorum genel anlamda,ayrica yasadigim ülkeyi de dikkate alarak söyleyebilirim ki suan bu konu da en guvenli ülke Türkiye

Bundan sonrasi artik insanimizda,temizlige dikkat edelim
Ellerimi yıkamaktan artık egzama olacak. Obsesiflik yapmaya başladı sanki. 2 saatte bir el yıkıyorum yüzümü yıkıyorum bunun sonun inş okb olmam

51BB654E-3602-4F55-A2A1-DC9FBEC70EF6.webp

Madagascar abi oyunda bile oraya zor bulaşıyordu valla

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bayağı kolay bulaştırıyordum hayvanları kombo yapıp salıyordum. Bu zamana kadar 40-50 kere oynamışımdır hep en son ve en zor grönland'a bulaştırabildim. Bayağı zor ya hatta en son oynadığımda son bulaşan iki ülkeden biri kanada idi dünyada 25 bin kişi kaldı dedim kesin kaybettik oradan grönland'a sıçradı

Sa corona sevdalıları

Bursa'dan İzmir tarafına seyahat edecek olan ve bilet bulamayan öğrenci vs. varsa benimle pzt ya da salı günü gelebilir.

corona testi pozitif çıkan gobert -sığır herif- açıklama yaptıktan sonra bilerek mikrofonları ellemiş gülüyo bi de, sen öl lan

corona testi pozitif çıkan gobert -sığır herif- açıklama yaptıktan sonra bilerek mikrofonları ellemiş gülüyo bi de, sen öl lan

Virüse yakalandığından haberi yok, burada dalga geçiyor virüsle ardından birkaç gün sonra da virüse yakalanıyor. Güler misin ağlar mısın

Şaka maka 150 sayfa önce şu konudaki her 5 mesajdan 3'ü oh oh yayılsin gebersin pis çinliler minvalindeydi . Nerdeeeen nereye :) kick of racism !

Adam çatur çutur anlatmış.

Plastik maske takıp eldiven giyen xmen'lere de guzel geçirmiş.

Acaip tuhaf oldum yaw bu herifin dedikleri doğruysa ayvayı yedik
adamin dedikleri dogruysa eger iki ay once bunlari ongormus ama kimse bizi ciddiye almiyordu felan. siyasicilerin abv zaten hic bir zaman uzmanlara sormazlar.
ayrica diamond princessdeki olaylar beni urkuttu neden tuttunuz orda diye soruyor adam acik acik

Bir kararı da mantık ile alın. Okullar tatil, maçlar seyircisiz olacaksa bein sport bedava olsun millet evinde izlesin. Peki cuma namazı ne olacak? Namaz kılarken bulasmıyor mu? Hollanda diyanet vakfı bütün cuma namazlarıni ikinci bir bildiriye kadar iptal etti . Burada bile cuma namazlarını iptal ediyorsak turkiyede iptal edilmemesi sorumsuzluktur. Dinsiz biri değilim ama önlemi alıyorsan düzgün al.

adamin dedikleri dogruysa eger iki ay once bunlari ongormus ama kimse bizi ciddiye almiyordu felan. siyasicilerin abv zaten hic bir zaman uzmanlara sormazlar.
ayrica diamond princessdeki olaylar beni urkuttu neden tuttunuz orda diye soruyor adam acik acik
Aga adam 2017de kitap yazmış herşeyi kehanet gibi anlatmış hakkaten enteresan.

En az 100 milyon kişi bu viruse kapılacak diyor.

Enfekte olmuş biri virusu sana geçirmek için aynı odada olmasına bile gerek yokmuş
Adamın alıp verdiği nefes/virus saatlerce havada kalabiliyormuş. Çok kötü birşey. "Ohh be hazır etrafta kimse yok bi soluklanim" derken hooop tarihe koronavirus hastası olarak geçiyorsun.

Diamond princess olayını duymadım daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt