Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.323
- 30.150
- 1.988
Bakalım bu illet virüsün çaresine şahit olacak mıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peh sen türk çakalını tanımamışsın. Gider rusa geceliği 5 dolar yapar kendi halkına yapmaz geçirmeye çalışır.Bu sene hiç olmadığı kadar ucuza tatil yapabilir halkımız tabi virüs daha fazla yayılmazsa. Bu kadar stresin üstüne valla çok iyi gider
Ellerimi yıkamaktan artık egzama olacak. Obsesiflik yapmaya başladı sanki. 2 saatte bir el yıkıyorum yüzümü yıkıyorum bunun sonun inş okb olmamAvrupa basinini takip ediyorum genel anlamda,ayrica yasadigim ülkeyi de dikkate alarak söyleyebilirim ki suan bu konu da en guvenli ülke Türkiye
Bundan sonrasi artik insanimizda,temizlige dikkat edelim
Madagascar abi oyunda bile oraya zor bulaşıyordu valla
Ben bayağı kolay bulaştırıyordum hayvanları kombo yapıp salıyordum. Bu zamana kadar 40-50 kere oynamışımdır hep en son ve en zor grönland'a bulaştırabildim. Bayağı zor ya hatta en son oynadığımda son bulaşan iki ülkeden biri kanada idi dünyada 25 bin kişi kaldı dedim kesin kaybettik oradan grönland'a sıçradıMadagascar abi oyunda bile oraya zor bulaşıyordu valla
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
corona testi pozitif çıkan gobert -sığır herif- açıklama yaptıktan sonra bilerek mikrofonları ellemiş gülüyo bi de, sen öl lan
he renktaş olay o şekildeyse o zaman; @İsmail EnverVirüse yakalandığından haberi yok, burada dalga geçiyor virüsle ardından birkaç gün sonra da virüse yakalanıyor. Güler misin ağlar mısın
Adam çatur çutur anlatmış.Joe rogan sovda michael osterholm var dinleyin adami bu konuda iyi bilgilendiriyor
adamin dedikleri dogruysa eger iki ay once bunlari ongormus ama kimse bizi ciddiye almiyordu felan. siyasicilerin abv zaten hic bir zaman uzmanlara sormazlar.Adam çatur çutur anlatmış.
Plastik maske takıp eldiven giyen xmen'lere de guzel geçirmiş.
Acaip tuhaf oldum yaw bu herifin dedikleri doğruysa ayvayı yedik
9 nisanda amsterdama gidiyorum. 3 hafta var. hayırlısı.
Aga adam 2017de kitap yazmış herşeyi kehanet gibi anlatmış hakkaten enteresan.adamin dedikleri dogruysa eger iki ay once bunlari ongormus ama kimse bizi ciddiye almiyordu felan. siyasicilerin abv zaten hic bir zaman uzmanlara sormazlar.
ayrica diamond princessdeki olaylar beni urkuttu neden tuttunuz orda diye soruyor adam acik acik