Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Sildiğim Her taşın yanına yazdıracağım bunuAganın sildiği taşa silmek ayıp olur mu dayı?
Sağol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sildiğim Her taşın yanına yazdıracağım bunuAganın sildiği taşa silmek ayıp olur mu dayı?
He makatım aslan.kaynak makatın heralde
Okullar tatil olmasa 2 hafta sonra gelcektim gibi. Şimdi 4-5 hafta sonra gelecem gibiGelme lan eskişehir e![]()
Türkiye'nin en büyük 2 sorunu var şu anda. Bunlar sağlık siyaset değil. Birincisi "ben bilirim" paniği. İkincisi de "kıç korkusu". İkisi birleştiği zaman en tehlikeli durum ortaya çıkıyor. 2 vaka varken ortalık karıştı. Önümüzdeki hafta bu sayı rahatlıkla 50-100 aralığına çıkacaktır. O zaman neler olacak?Turkiyede kesinlikle Iran veya Italya seviyesindededir ben buna inaniyorum. Ama iste Turk Devleti guvensiz hale geldigi icin artik hukumet ne derse insanlar inanmiyacak. 1 vaka mi? Yalan dolan. Ya desinler saglik sektorumu yeterince kadar iyi degil ya da cikip bu sayin dogru olmadigini tespit etmeye devam ediyoruz ama 1 den cok cok daha fazla oldugunu dusunuyorum desinler.
Bence Turkiyenin sorunu saglik sektoru boyle bir pandemic kaldirabilecek durumdalar mi? Bana sorarsan kesinlikle degil.
Nasil yani?Türkiye'nin en büyük 2 sorunu var şu anda. Bunlar sağlık siyaset değil. Birincisi "ben bilirim" paniği. İkincisi de "kıç korkusu". İkisi birleştiği zaman en tehlikeli durum ortaya çıkıyor. 2 vaka varken ortalık karıştı. Önümüzdeki hafta bu sayı rahatlıkla 50-100 aralığına çıkacaktır. O zaman neler olacak?
Kolonya'da %80 oranında alkol yoksa bir işe yaramaz diyordu dün uzman bir DrMillet paso kolonya aliyor da, kolonyanin dezenfekte amaciyla faydali olacagini hic sanmiyorum. Tamam icinde alkol var ama, alkolun yaninda renklendirici vs gibi zibilyon tane daha kimyasal madde var.
Bu amacla uretilen dezenfektan urunleri var zaten. Jel ve fıs fıs formunda. Eyup Sabri'ye hucum edeceklerine onlardan alsinlar. Butun ulke bos yere kolonya koktu anasini satayim.
Millet paso kolonya aliyor da, kolonyanin dezenfekte amaciyla faydali olacagini hic sanmiyorum. Tamam icinde alkol var ama, alkolun yaninda renklendirici vs gibi zibilyon tane daha kimyasal madde var. Alkolun etkisi mi kalir...
Bu amacla uretilen dezenfektan urunleri var zaten. Jel ve fıs fıs formunda. Eyup Sabri'ye hucum edeceklerine onlardan alsinlar. Butun ulke bos yere kolonya koktu anasini satayim.
Türk tv kanallarında verilen haber tarzı millette daha çok panik yaratıyor onu demek istiyorum hep sansasyonel haberAlmanyada, Danimarkada ve Italyada bu goruntuleri verdiler. Danimarka basinida cok iyi manipule ediyor. Tam aksini Turkiyede massmedia ve siyasetciler pek onem vermiyorlar 1 vaka diyorlar hala ki millet daha cok oldugunu biliyor. Bizim millete ozel bisey degil, bu goruntuler Avrupa ulkelerindede mevcut.
Gelme lan. Dayı @Sertan Nalbant ile arabayla üstünden geçip kireç dökerizOkullar tatil olmasa 2 hafta sonra gelcektim gibi. Şimdi 4-5 hafta sonra gelecem gibi![]()
Görüşürüz öptüm bol bol
Hollandayi bilmem ama Danimarkada hala cok farkli degil.Türk tv kanallarında verilen haber tarzı millette daha çok panik yaratıyor onu demek istiyorum hep sansasyonel haber
1-2 vaka varken marketlerde makarna-kolonya- dezenfektan bitiyor üstelik vakalar istanbulda bu mini yağma girişimi neredeyse her şehirde. Bu bilinçsizlik değil baya baya bilinçli yapılan hareket. Vaka sayısı arttıkça ve şehirlere yayıldıkça zaten çok olan panik daha beter bi hal alacak. Çok tehlikeli.Nasil yani?
Yillardir suregelen sehir efsanelerinden biri bu kolonya. Ama kolonya ureticileri parayi saglam kirdi.Kolonya'da %80 oranında alkol yoksa bir işe yaramaz diyordu dün uzman bir Dr
Nasıl bir mabat var sende Arif?