Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 vaka varken marketlerde makarna-kolonya- dezenfektan bitiyor üstelik vakalar istanbulda bu mini yağma girişimi neredeyse her şehirde. Bu bilinçsizlik değil baya baya bilinçli yapılan hareket. Vaka sayısı arttıkça ve şehirlere yayıldıkça zaten çok olan panik daha beter bi hal alacak. Çok tehlikeli.
Evet tehlikeli ama bu Turkiyeye ozel bir sey degil yani.
Yani sonucta marketlere tekrar yeni mal gelecek asil tehlikeli olan productionun durmamasi panik stok yapmalari ne kadar boktansa asil tehlike saglik sektoru ve productionun durup durmamasi. TR'de ne kadar guclu ne kadarina dayanabilir hic bilmiyorum inan.

1-2 vaka varken marketlerde makarna-kolonya- dezenfektan bitiyor üstelik vakalar istanbulda bu mini yağma girişimi neredeyse her şehirde. Bu bilinçsizlik değil baya baya bilinçli yapılan hareket. Vaka sayısı arttıkça ve şehirlere yayıldıkça zaten çok olan panik daha beter bi hal alacak. Çok tehlikeli.
Bu çok kötü bir şey. Sen ister istemez herkes gibi mecbur kalıyorsun milletin paniklemesi böyle şeyler ortaya çıkarıyor

Nasıl bir mabat var sende Arif?
.
755x390-ata-demirer-evimin-onu-artik-cekmeyin_640x480.webp

bide bazi pezevenkler var tuvalet kagiti bitirmisler simdi kendileri satiyorlar kara borsada bunuda firsat bilen insanlar mevcut maalesef.

Sanki savas cikti anasini satayim. Sadece bizim ulkede degil, dunyanin her yerinde var bu yagmacilik psikolojisi. Ben de mi sorun bilmiyorum ama insanlardaki bu göt korkusu komik geliyor.

Ulan ben de onlemimi mumkun mertebe aliyorum tabii ama gidip dezenfektan, yiyecek vs stoklamak nedir abi.

Sanki savas cikti anasini satayim. Sadece bizim ulkede degil, dunyanin her yerinde var bu yagmacilik psikolojisi. Ben de mi sorun bilmiyorum ama insanlardaki bu göt korkusu komik geliyor.

Ulan ben de onlemimi mumkun mertebe aliyorum tabii ama gidip dezenfektan, yiyecek vs stoklamak nedir abi.
Sen bütün dezenfektan stoğunu bitirir, diğer insanların kullanmasına mani olursan; döner bir şekilde gelir o virüs sana.

herseyi anladim da altin neden düsüyor onu anlamadim
yahu sorma bu altın niye düşüyor cidden anlamadım yani millet böyle bir ortamda altınmı bozduruyor hangi amaçla bozduruyor anlayamadım zararım var ama çeksemmi çekmesemmi parayı altından bilemedim.

Bunun adı bencillik insanlar çok bencil artık kendinden başka kimseyi düşünen kalmadı.

Film izleyip, pc oyunu oynayıp ya da kitap okuyup fazlasıyla etkisinde kalmak, gerçekle kurgu arasında ki farkı ayırtedememek.

yahu sorma bu altın niye düşüyor cidden anlamadım yani millet böyle bir ortamda altınmı bozduruyor hangi amaçla bozduruyor anlayamadım zararım var ama çeksemmi çekmesemmi parayı altından bilemedim.
Altin kaybettirmez abi. Bu korona meselesi biraz sogusun, yine yukselmeye devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt