Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatimda 3 defa dugunde bulundum. Birisi 10 yasindayken amcamin oglunun dugunuydu. Diger ikisi abilerimindi zaten. :D
Dugunler kadar sacma ortamlar mi var yav. Tanimadigin 80 milyon tane insan, kuru gurultu...
Ne guzel bahanen de var iste. Salla gitsin.

Bizim burda ki düğünler 1000 kişi altında olmuyor orasıda kesin öyledir. Ölüme gidiyorsun rengim

Aman Reis. Hollanda dan al bitkiyi (Corona ya karşı tıp) evde tek başına keyif yap

Düğün, Cuma, Statlar, Otobüsler vs... Hepsi birer Danger Zone artık.

Bahanesi hazır, salla geç işte
Gidesim yok zaten ama amcamin kizi evleniyor, yani uzak birisi de degil :/

@Ünsal Vardar gün geçmiyor ki konyada yeni bir olay yaşanmasın

Şom ağızlı biri dğeilim ama bugün şu ana kadar ölüm sayısı baya az. İtalya ve İran henüz ölüm bildirmemiş.

Koskoca Premier Lig bile oyuncuda virüs çıkana kadar askıya almadı ligi ne manyak bir dünyada yaşıyoruz ya.

Ulan hep Walking Dead vari Dünya istiyordu.....en azından iş bulma olayı yok olur.

Gele gele böyle birşey geldi.

Gidesim yok zaten ama amcamin kizi evleniyor, yani uzak birisi de degil :/

Sen bilirsin ama yakin akrabanin dügünü olsa bile onlarca tanimadigin insan katilacak dügüne.

Bu aralar böyle risklere girmemek lazim bence. Ben de gecen hafta bir dügüne davetliydim ama gitmedim.

Güncellenmedi daha veriler

İran'da yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 85 kişi artarak 514'e yükseldi.
Ben burdan bakıyorum sabah 12'ydi 1 saat önce 16, şimdi de 21. Hatta 1 saat önce toplam ölüm 4990'dı başlığı ben düzenledim şimdi 4995 olmuş

Dün mercedes fabrikasının bir bölümü kapatıldı.
Aynı şekilde AMG firmasındada birinde pozitif çıkmış.

1 saat sonra biz büro çalışanlarını online toplantıya davet ettiler. Sanırım artık home office tarzı çalışıcaz iş yerine gitmeden.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

5000 kisiyi gectik resmi olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt