Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alakası yok

süreç bir kere engellenebilir değil sadece kontrol altına alınmaya çalışılıyor

bahsedilen panik sadece trde yok her yerde var

yok bizim insanımız şöyle yok böyle demek kendini tatminden başka bir şey değil

dünyada herkes nasıl tepki veriyorsa trde aynı tepkiyi verir

bu kendini ezikleme nedir anlamıyorum

italya fransa avusturya kuzey ülkeleri bile trden beter durumda

orta uzun vadede italya iran gibi outlierlar dışında her ülke krizde benzer noktada buluşmuş olur

marketler boşalmış ki gayet normal belçika daha beter

insanlar sadece tek vakada böyle demek de saçma zira insanlar sadece vakaya değil dünyadaki duruma da bakıyor

yani insanları korkutan vaka 1 değil yaklaşık 150 bin
Sen daha benim yazdigimi anlamamisin bidaha oku

coronavirusun-abartldigni-dusunenler-buraya-gelsin_1991461.webp

Yakın gelecekte İtalya ile aynı kaderi paylaşacağımızı düşünmekteyim.

Yanlız Lan... Biz şimdi 1 yıl her gün Corona mı konuşacağız?

Bari Forum Corona ile bir sponsorship anlaşması yapsaydı.

41hsyhtq%2BpL._AC_SY400_.webp

Adam haklı

diyarbakır’da cuma namazında hutbe veren il müftü yardımcısı nihat koç, korona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

koç, "o küçücük, gözle görünmeyen virüs, birçok insanın peşinden koştuğu görüşü, ideolojiyi, düşünceyi yerle bir etti. hani diyorlar ya gözümle görmediğime inanmam, madem ki görmediğin şeye inanmazsın, bu virüse niye inanırsın" dedi.

Hanımefendi ve sevgilisini paketleyelim @drfahrettinkoca

@Osman SEDEN @Melih Sönmez
salondan mesaj gelmiş

Değerli Üyemiz, en önemli önceliğimiz üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığıdır. Koronavirüse karşı gerekli tüm ek önlemleri almaya başladık. Kulübünde bugün 23.00'da NanoClear AG Gümüş İyon teknolojisi dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilecektir. Sağlık ve spor dolu günler dileriz.

ağzından tükürük saçan tipler varsa salonda (ki hiç eksik olmazlar bu tipler, ağırlık kaldırırken bir yerlerini yırtarlar, koşu bandında kendilerini paralarlar) dezenfekte 1 işe yaramaz olm. bana inanmıyorsan @Osman SEDEN'e sor.

Adam haklı

diyarbakır’da cuma namazında hutbe veren il müftü yardımcısı nihat koç, korona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

koç, "o küçücük, gözle görünmeyen virüs, birçok insanın peşinden koştuğu görüşü, ideolojiyi, düşünceyi yerle bir etti. hani diyorlar ya gözümle görmediğime inanmam, madem ki görmediğin şeye inanmazsın, bu virüse niye inanırsın" dedi.
cemaatten biri çıkıp mikroskoplo gözlenebilir hocam dese durduk yere tatsızlık çıkacak işte

ağzından tükürük saçan tipler varsa salonda (ki hiç eksik olmazlar bu tipler, ağırlık kaldırırken bir yerlerini yırtarlar, koşu bandında kendilerini paralarlar) dezenfekte 1 işe yaramaz olm. bana inanmıyorsan @Osman SEDEN'e sor.
cerrahi eldivenle gidelim

İspanya'da bugün 927 yeni #COVİD19 vakası görüldü. Böylelikle toplam vaka sayısı 4000'i geçti. Ölü sayısı ise 92 oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt