- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Kolonya alın o da başarılı bir dezenfektan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben içeceğim sürmeyeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolonya alın o da başarılı bir dezenfektan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
migrosla alakası yok onun alkolun internetten satışını yasakladılar
Bi bilgi daha ögrendinizbilmiyordum.
İnsanların pozitif olmasının bu denli bir felaket yaratacağını kim bilebilirdi
evt rte engelledibilmiyordum.
20 nisana kadar 75 kisi ve üstü toplanamaz diye yazmislar ayrica mailde. bu demek oluyor ki epey bir süre sinav falan yok dedigin gibi. artik kimse ders calisacak durumda degil. yeni dönem bir kac hafta daha kisa olacaktir.Yav bi de Aachen riskli bölge de, 20 km yakininda Heinsberg var virüsün cirit attigi sehir. Bu riske giremezlerdi zaten.
Artik üniler simdi haril haril calisir sinavlara yedek terminler bulmak icin. 5 hafta zaman var simdi bütün ögrenciler memlekete gider, Türkiye deki ayni risk burada da olacak simdi. Tasiyici olarak ailelerin yanina giden fazla vaka olmaz insallah.
Benim 27 martta sinavim var hala sinav yapilacak diyorlar.bugün ögle vakti 11:40 gibi uni president herkese mail atti sinavlar iptal diye. alternatif tarih cikarmaya calisacagiz diyorlardi. kesinlike nisana kadar sinav yok. 20 nisandan önce yeni dönem acilmayacak. sasirttilar bizi. sürekli sinavlar yapilacak diyorlardi üc kagitcilar.
20 nisana kadar 75 kisi ve üstü toplanamaz diye yazmislar ayrica mailde. bu demek oluyor ki epey bir süre sinav falan yok dedigin gibi. artik kimse ders calisacak durumda degil. yeni dönem bir kac hafta daha kisa olacaktir.
Gözün aydın. Kurtulmuşsun ne güzel.Yarin'dan itibaren Hollanda'da tum okullar kapatiliyor.
Bu arada bizim amca kizin dugunu dun corona'dan dolayi iptal oldu, belediye de izin vermemis zaten
@Onur Adıbelli
@Fatih Kaçar
@Can BÜYÜK
@Arif Ulu
@Sertan Nalbant
Senin adına sevindim Alper. En güvenlisi bu zaten.Yarin'dan itibaren Hollanda'da tum okullar kapatiliyor.
Bu arada bizim amca kizin dugunu dun corona'dan dolayi iptal oldu, belediye de izin vermemis zaten
@Onur Adıbelli
@Fatih Kaçar
@Can BÜYÜK
@Arif Ulu
@Sertan Nalbant
Ülkeler bu presedürü ve uçuşları geliş - gidişe kapatma olayını en başta yapsalardı şimdi böyle bir hal almazdı.Kafeler, restoranlar ve spor salonlari da kapatiliyor Hollanda’da
Geç kalındı. Dükkanlar niye kapanmıyor?Kafeler, restoranlar ve spor salonlari da kapatiliyor Hollanda’da
küçük sakin ve izole sayılabilecek bi şehirde vaka olması hatta vakaların artması çok ilginç gerçekten inşallah en hafif şekilde atlatırsınız atlatırız35bin nufusu olan norvecin kucuk bir sehirinde yasiyorum. Burda suana kadar 18 kisi corana virusu testi pozitif cikti ve cogu kiside ise yapilmadi nedeni ise test yapilacak kadar kapasite olmadigi icin. Burda suan butun okullar ve bir cok is yeri kapandi ve cogu insan 2 haftaligina evde karentina altinda. Ama buna ragmen cogu insan disari cikiyo ve tahmini olarak burda her 2 kisiden biri bu viruse yakalanacaktir. Hastanelerde calisanlarda bu viruse kapildi, yeteri kadar saglik calisanida yok ve yogun bakim ihtiyac duyanlar icin kapasite az ve eger boyle devam ederse cok kisi bu virusten olecek. Elimiz kolumuz bagli, birde dunyanin en iyi ulkesi diyor lar. Isede gidiyorum evde astmasi olan annem var, kalp problemi babam ve yeni dogan bir kizim var. Allah yardimcimiz olsun, bu virusu hafife almayin derim. Soylenen sayilar sadece test edilmis insanlara gore, bana gore milyonlara bulasmistir bu virus. Benim kuzenim Osloda is yerinde birinde cikti ve diger 12 calisan hepsinde cikti ama onlara test yapilmadi ve evinizde kalin dediler? Peki evdekiler kapmazmi sordugunuzda bir sey yapamayiz aynen gunluk hayatlarina devam etsin diyorlar.
Evet bizim gibi gencler birsey olmaz ama hasta ve yasli insanlar cok buyuk bir riskte!
Para para paraÜlkeler bu presedürü ve uçuşları geliş - gidişe kapatma olayını en başta yapsalardı şimdi böyle bir hal almazdı.