Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.688
- 21.760
- 2.783
Metrobus?o zaman problem yok virüs gokten gelmıyor sonucta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metrobus?o zaman problem yok virüs gokten gelmıyor sonucta
metrobus gokte degılMetrobus?
Tam da mezun olup iş ariyacaktım.. iş hayatına adincaktim... Çok üzgünümy yiyecez gibi duruyor dunya olarak
hayata baslamadan veda isimlı kıtap calısmasıTam da mezun olup iş ariyacaktım.. iş hayatına adincaktim... Çok üzgünüm
...dermisim![]()
merkel ülkenin %60-70ine bulasabilir dedi. bunu söylemese muhtemelen uyanmayacaklardi.Uzmanlar diyor ki, uzun vadede Almanların 2/3 Corona ya bulaşacak; pandemi...
Şictik.. bütün maksat şimdi bu bulaşma süresini oldukça yavaşlatmak. Hastaneler şans vermek için bu önemli...
Haklisinmetrobus gokte degıl
Ulan hep bu Çinlilerin yüzünden. Nerede bir virüs, mikrop varsa hep bu çin çan çonlar başımıza bela etti. Sonra da çıkıp diyorlar, neymiş efendim virüsün ırkı olmazmış. Basbayağı olur kardeşim. Ben 28 yaşındayım, hayatımda sadece bir kez Damlataş mağarasında yarasa gördüm. Hiç yemeyi de düşünmedim yani.
Bende mezuniyet-iş-evlilik aşamasına adım atıyordum k.cımda patlamış oldu. Nasıl bir jenerasyona geldiysem her olaya denk geldim nerdeyse. Kıyameti görme olasılığım hiç de düşük değilTam da mezun olup iş ariyacaktım.. iş hayatına adincaktim... Çok üzgünüm
...dermisim![]()
Ne yapıp edip; bitirme tezimi yazıp, sonra bana eyvallah demekmerkel ülkenin %60-70ine bulasabilir dedi. bunu söylemese muhtemelen uyanmayacaklardi.
Irkcilik yapmaUlan hep bu Çinlilerin yüzünden. Nerede bir virüs, mikrop varsa hep bu çin çan çonlar başımıza bela etti. Sonra da çıkıp diyorlar, neymiş efendim virüsün ırkı olmazmış. Basbayağı olur kardeşim. Ben 28 yaşındayım, hayatımda sadece bir kez Damlataş mağarasında yarasa gördüm. Hiç yemeyi de düşünmedim yani.
virüsün kaynağını masaya yatıralımbu virüs cinlilerden cıkmadı bence
Irkcilik yapma
Ayiplama
Dogru yolu goster
Yardim et
Virüs abd menşeili diye dusunuyorumvirüsün kaynağını masaya yatıralım
tanzanyada henüz corona görülmemisNe yapıp edip; bitirme tezimi yazıp, sonra bana eyvallah demek
MantikliIrkçı değilim, Çinli sevmiyorum.
bu virüs cinlilerden cıkmadı bence