Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzmanlar diyor ki, uzun vadede Almanların 2/3 Corona ya bulaşacak; pandemi...

Şictik.. bütün maksat şimdi bu bulaşma süresini oldukça yavaşlatmak. Hastaneler şans vermek için bu önemli...

İnsanın kafa dolu olunca yoktan kendini bile kurcalayıp hasta edebiliyor. Tedbirinizi alın, kendinizi de fazla zorlamayın. Günde 50 farklı profilden çıkan doktor da fazlasını söyleyemiyor zaten.

Ulan hep bu Çinlilerin yüzünden. Nerede bir virüs, mikrop varsa hep bu çin çan çonlar başımıza bela etti. Sonra da çıkıp diyorlar, neymiş efendim virüsün ırkı olmazmış. Basbayağı olur kardeşim. Ben 28 yaşındayım, hayatımda sadece bir kez Damlataş mağarasında yarasa gördüm. Hiç yemeyi de düşünmedim yani.

Uzmanlar diyor ki, uzun vadede Almanların 2/3 Corona ya bulaşacak; pandemi...

Şictik.. bütün maksat şimdi bu bulaşma süresini oldukça yavaşlatmak. Hastaneler şans vermek için bu önemli...
merkel ülkenin %60-70ine bulasabilir dedi. bunu söylemese muhtemelen uyanmayacaklardi.

Ulan hep bu Çinlilerin yüzünden. Nerede bir virüs, mikrop varsa hep bu çin çan çonlar başımıza bela etti. Sonra da çıkıp diyorlar, neymiş efendim virüsün ırkı olmazmış. Basbayağı olur kardeşim. Ben 28 yaşındayım, hayatımda sadece bir kez Damlataş mağarasında yarasa gördüm. Hiç yemeyi de düşünmedim yani.

pislik herifler

zaten virus boyle olmus

Yarasa > Pangolin > zengin cin yemek istiyor > Cin > Dunya

Tam da mezun olup iş ariyacaktım.. iş hayatına adincaktim... Çok üzgünüm

...dermisim :D
Bende mezuniyet-iş-evlilik aşamasına adım atıyordum k.cımda patlamış oldu. Nasıl bir jenerasyona geldiysem her olaya denk geldim nerdeyse. Kıyameti görme olasılığım hiç de düşük değil

Irkcilik yapma

Ayiplama

Dogru yolu goster

Yardim et

bu virüs cinlilerden cıkmadı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt