Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Demiştim bu barış mudur nedir 3 gündür saçmalıyor farklı konularda nasıl milletvekili olmuş bu yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiştim bu barış mudur nedir 3 gündür saçmalıyor farklı konularda nasıl milletvekili olmuş bu yav
milletvekillerinin %99u gibi gereksiz 1iDemiştim bu barış mudur nedir 3 gündür saçmalıyor farklı konularda nasıl milletvekili olmuş bu yav
Kim bu ben 3 gün önce öğrendim sen günlük siyaseti çok iyi takip ediyorsun bilirsin?milletvekillerinin %99u gibi gereksiz 1i
isi gücü ortaya asilsiz iddialar atmak (bu meseleden bagimsiz olarak)
twitterda engellemistim bu arkadasi zira sürekli RT ediliyor, inanlar bile var
halk tv'nin kadrolu yorumcusu, chp milletvekili (maalesef).Kim bu ben 3 gün önce öğrendim sen günlük siyaseti çok iyi takip ediyorsun bilirsin?
Bazılarının insan sevgisi insanlığının önüne geçmiş diyebilir miyiz reis?
Tabi bu demek değildir ki ölsün hepsi demek doğru. Ama savunmakta ne bileyim biraz topişlik.
TopişBazılarının insan sevgisi insanlığının önüne geçmiş diyebilir miyiz reis?
Tabi bu demek değildir ki ölsün hepsi demek doğru. Ama savunmakta ne bileyim biraz topişlik.
Aynen öyle çılgın doktoru abiHafif liboşizm kokan hareketler mi diyorsun ustat![]()
Melih abi biliyorsun dün bu hastanedeydim. Bir kere burda gece geldi diyor. Külliyen yalan.çapadan teyit ettirdim şu an kesin bircoronavirüs tanısı yok. acil çalışıyor , panik havası yaratmayalım.
Çin'den kargom geldi bugün. Çöpe mi atalım şimdi komple.
Çok bilgi krililiği var normaldir.Ayrıca zaten hastalığın bir anda ortaya çıkma ihtimali her an mevcut.İlla çinli bir hastada görülecek diye bir kaide yok.Melih abi biliyorsun dün bu hastanedeydim. Bir kere burda gece geldi diyor. Külliyen yalan.
Ben saat 19.30 da hastanenin radyoloji monoblok bölümündeydim ve buradaki hasta yakınları bile bu olayı konuşup duruyordu. Doktorlar radyologlar falan hepsinde maske vardı. Birebir şahit oldum. Çocuğun gece geldiği falan hikaye.
Tanı konusunda bişi diyemem ama etraftaki telaşlanmalar felan hiç iyiye işaret etmiyordu dün akşam
dezenfekte et maske takıp birşey olmaz.Çin'den kargom geldi bugün. Çöpe mi atalım şimdi komple.
Ruh hastası ırkçıların anlamadığı olay da tam olarak bu . Çinlilere de yazık onlar da insan diyince biri Uygurlulara yapılan eziyeti haksızlığı ırkçılı hoşgörüyoruz sanıyorlar. Anlamadıkları olay şu ırkçı olmayan biri masum insanlar öldüğünde ve özellikle bu ölümler kitlesel olduğunda endişe duyar. Ölümün sebebi hastalık da olsa deprem de olsa faşizan bir hükümet de olsa endişe duyulur. Bir bebek öldüğünde bir insan Çinli diye seviniyor Türk diye üzülüyorsa ruhsal sıkıntıları vardır . Bir bebek öldüğünde oh olsun onun mensubu olduğu yerin askeri de şunu öldürdü deniyorsa ruhsal problemleri vardır . Çinli Amerikan Türk Kürt Fransız Ermeni Laz farketmez suçu olmayan birilerinin kitlesel ölümü oh olsun denecek bir şey değildir . Buna oh olsun diyen kişinin bir sonraki mesajında ben ırkçı değillim yıaa diye ağlaması da aptallıktır .Çinli çocukta Corona yok, influenza B kesin teşhis. Ön tanı yerine kesin yazmış lavuğun biri panik o yüzden.
Bu arada burada kimsenin Uygur Türklerine yapılan uygulamaları savunduğunu sanmıyorum. Devlet ve halk arasındaki farkı hepimizi biliyoruzdur, külli düşmanlığın kimseye faydası olmaz. Çin'in uyguladığı devlet terörü faşizanlığa sürüklememeli.
Heee sırf 200 Türkistanlı...Ülkeleri fanus içinde yasayan insanların oluşturduğu oluşumlar sananlar var. Aynen kardeş cini yaktin mi hastalık yok olacak. Neymiş 200 tane Türkistanliya zulüm yapmışlar o sebeple dokun yagi 20-30 milyon kişi yansın olsun skmizde mi. Adamı çileden çıkartırsınız yarin Türkiye de mutasyon geçirmiş bir vaziyette su anki durumdan 10 kat hızla yayılan hastalık çıktığında elin oğlu bunlar kürtlere zulüm yapıyordu, suriyedeki savasi koruklediler, işide yardim ettiler, ne isleri var libya da kapatın sinirlari yakin dediklerinde ses cikarmassiniz sanırım.
Uzaktan dsavulun sesi her zaman güzel gelir
Yahudileri öldürdüler, ölsün derler.maalesef münih civarinda bir çocukta tespit edilmiş
yanlış hesaplamadiysam 75 yıl önce gelismis olaylarin simdikilerle ne ilgisi var rengimYahudileri öldürdüler, ölsün derler.