Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EPmsP4IXsAE6E6P
Demiştim bu barış mudur nedir 3 gündür saçmalıyor farklı konularda nasıl milletvekili olmuş bu yav

Demiştim bu barış mudur nedir 3 gündür saçmalıyor farklı konularda nasıl milletvekili olmuş bu yav
milletvekillerinin %99u gibi gereksiz 1i

isi gücü ortaya asilsiz iddialar atmak (bu meseleden bagimsiz olarak)

twitterda engellemistim bu arkadasi zira sürekli RT ediliyor, inanlar bile var

İlahi adalet denecekse burada son 20 senede ne felaketler oldu 99 depremi, van bingol Elazığ depremleri, domuz gribi, soma madeni, seller yüzünden şehirlerin su basması ve tarlalarda hasatların heba olması gibi bir sürü olaylar ilahi adalete inanırım da bizim millet kendine her zaman bir pay çıkarır

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çapadan teyit ettirdim şu an kesin bircoronavirüs tanısı yok. acil çalışıyor , panik havası yaratmayalım.
Melih abi biliyorsun dün bu hastanedeydim. Bir kere burda gece geldi diyor. Külliyen yalan.

Ben saat 19.30 da hastanenin radyoloji monoblok bölümündeydim ve buradaki hasta yakınları bile bu olayı konuşup duruyordu. Doktorlar radyologlar falan hepsinde maske vardı. Birebir şahit oldum. Çocuğun gece geldiği falan hikaye.

Tanı konusunda bişi diyemem ama etraftaki telaşlanmalar felan hiç iyiye işaret etmiyordu dün akşam

Çinli çocukta Corona yok, influenza B kesin teşhis. Ön tanı yerine kesin yazmış lavuğun biri panik o yüzden.

Bu arada burada kimsenin Uygur Türklerine yapılan uygulamaları savunduğunu sanmıyorum. Devlet ve halk arasındaki farkı hepimizi biliyoruzdur, külli düşmanlığın kimseye faydası olmaz. Çin'in uyguladığı devlet terörü faşizanlığa sürüklememeli.

Melih abi biliyorsun dün bu hastanedeydim. Bir kere burda gece geldi diyor. Külliyen yalan.

Ben saat 19.30 da hastanenin radyoloji monoblok bölümündeydim ve buradaki hasta yakınları bile bu olayı konuşup duruyordu. Doktorlar radyologlar falan hepsinde maske vardı. Birebir şahit oldum. Çocuğun gece geldiği falan hikaye.

Tanı konusunda bişi diyemem ama etraftaki telaşlanmalar felan hiç iyiye işaret etmiyordu dün akşam
Çok bilgi krililiği var normaldir.Ayrıca zaten hastalığın bir anda ortaya çıkma ihtimali her an mevcut.İlla çinli bir hastada görülecek diye bir kaide yok.
Gribal semptomlarla gelen yüksek ateşli her hastada şüphelenmek zorundalar.

Bahsi geçen hastada influenza B virüsü çıkmış bu arada.

Çinli çocukta Corona yok, influenza B kesin teşhis. Ön tanı yerine kesin yazmış lavuğun biri panik o yüzden.

Bu arada burada kimsenin Uygur Türklerine yapılan uygulamaları savunduğunu sanmıyorum. Devlet ve halk arasındaki farkı hepimizi biliyoruzdur, külli düşmanlığın kimseye faydası olmaz. Çin'in uyguladığı devlet terörü faşizanlığa sürüklememeli.
Ruh hastası ırkçıların anlamadığı olay da tam olarak bu . Çinlilere de yazık onlar da insan diyince biri Uygurlulara yapılan eziyeti haksızlığı ırkçılı hoşgörüyoruz sanıyorlar. Anlamadıkları olay şu ırkçı olmayan biri masum insanlar öldüğünde ve özellikle bu ölümler kitlesel olduğunda endişe duyar. Ölümün sebebi hastalık da olsa deprem de olsa faşizan bir hükümet de olsa endişe duyulur. Bir bebek öldüğünde bir insan Çinli diye seviniyor Türk diye üzülüyorsa ruhsal sıkıntıları vardır . Bir bebek öldüğünde oh olsun onun mensubu olduğu yerin askeri de şunu öldürdü deniyorsa ruhsal problemleri vardır . Çinli Amerikan Türk Kürt Fransız Ermeni Laz farketmez suçu olmayan birilerinin kitlesel ölümü oh olsun denecek bir şey değildir . Buna oh olsun diyen kişinin bir sonraki mesajında ben ırkçı değillim yıaa diye ağlaması da aptallıktır .

Ülkeleri fanus içinde yasayan insanların oluşturduğu oluşumlar sananlar var. Aynen kardeş cini yaktin mi hastalık yok olacak. Neymiş 200 tane Türkistanliya zulüm yapmışlar o sebeple dokun yagi 20-30 milyon kişi yansın olsun skmizde mi. Adamı çileden çıkartırsınız yarin Türkiye de mutasyon geçirmiş bir vaziyette su anki durumdan 10 kat hızla yayılan hastalık çıktığında elin oğlu bunlar kürtlere zulüm yapıyordu, suriyedeki savasi koruklediler, işide yardim ettiler, ne isleri var libya da kapatın sinirlari yakin dediklerinde ses cikarmassiniz sanırım.
Uzaktan dsavulun sesi her zaman güzel gelir
Heee sırf 200 Türkistanlı...

Bütün Ujgurlara paso "asimile" operasyonu yapılıyor "Toplanma kamplarında". Neler yapmıyorlar ki bunlar... Türkiye ile karıştırma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt