- 1 Ağustos 2014
- 62.998
- 73.268
- 4.218
Haber linki varsa atabilir misin renktaşHIV ilacı ile tedavi etmiş Çin bazı hastaları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber linki varsa atabilir misin renktaşHIV ilacı ile tedavi etmiş Çin bazı hastaları
Bizde de gorulmus tani koyulamamis ya da saklaniyor olabilir . En azindan boyle bir sey sasirtmaz .Coronavirus cases: - China - US - France - Japan - South Korea - Taiwan - Singapore - Thailand - Australia - Nepal - Vietnam - Hong Kong - Macau - Malaysia - Canada - Cambodia - Sri Lanka - Germany - UAE - India - Philippines - Finland - UK - Sweden - Italy - Russia - Spain
Haber linki varsa atabilir misin renktaş
Vücut spreyinin ne olduğunu bile bilmiyorum, dezenfektan (doğru mu yazdım acabaGüzelmiş. Mehmet Abi, Eyüp Sabri'nin vücut spreylerini kullandın mı?
yok yahu dezenfektan değilVücut spreyinin ne olduğunu bile bilmiyorum, dezenfektan (doğru mu yazdım acaba) diyorsan yok kullanmadım. Bizim korkmamızı gerektirecek bir durum yokmuş zaten, öyle ispanyol gribi gibi büyük çapta kitleleri öldürmesi falan da mümkün değilmiş başlığı olaysız terkedip dağılabiliriz.
Ben de tam gecen cumartesi grip oldum ve daha dun %70 filan iyilestim. Hele ilk gun bildigin bayilacaktim. Gercekten gripler eskisi gibi degilSon 1 haftadır ağır bir grip geçiriyorum, hala iyileşme belirtisi yok ki yıllardır böyle grip olduğumu bilmem. Şimdi bu abd haberi beni kıllandırdı, ülkemizdede bilinmeyen bir grip salgını varda bizmi çözemedik ne olduğunu. Son aylarda gripten ölüm sayısını karşılaltırmak lazım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok valla bilmiyorum.yok yahu dezenfektan değilsen kullanmışsın diye sordum Eyüp Sabri'nin ürünlerini:
![]()
Peaceful 250 ml Erkek Vücut Spreyi | Eyüp Sabri Tuncer
Peaceful 250 ml Erkek Vücut Spreyi üstün kalite ve doğal formülüyle sizleri bekliyor. İncelemek ve satın almak için hemen tıklayın!www.eyupsabrituncer.com