Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bir Dr arkadaş tablo gönderdi kendi de aile hekimleri birliğinde aktif biri işkembeden atacak bir tip değil yani.. Bu hızda ölümler devam ederse şubat sonu öngörülen rakam 1 milyon kişi maalesef

Coronavirus cases: - China - US - France - Japan - South Korea - Taiwan - Singapore - Thailand - Australia - Nepal - Vietnam - Hong Kong - Macau - Malaysia - Canada - Cambodia - Sri Lanka - Germany - UAE - India - Philippines - Finland - UK - Sweden - Italy - Russia - Spain

Coronavirus cases: - China - US - France - Japan - South Korea - Taiwan - Singapore - Thailand - Australia - Nepal - Vietnam - Hong Kong - Macau - Malaysia - Canada - Cambodia - Sri Lanka - Germany - UAE - India - Philippines - Finland - UK - Sweden - Italy - Russia - Spain
Bizde de gorulmus tani koyulamamis ya da saklaniyor olabilir . En azindan boyle bir sey sasirtmaz .

Virüs taşıyıcı canlı olmazsa 2 saat içinde ölüyor diye biliyordum. Yani gelen kargolarda falan sıkıntı olmamalı mantıken. Tabi bilgi doğruysa.

Çocukluğumdan beri viral hastalıklardan çok çektim. Özellikle uçukla başım beladaydı. Domuz gribi de sağ olsun boş geçmemişti. Bu meret gelirse o da bana uğramadan gitmez diye düşünüyorum. Allah insanlığı korusun. 3-5 yavşak hariç.

EPn48r0W4AEDuwJ

Geliyor Koca Yusuf

Şöyle bir haber var ne kadar doğru bilemem ama :

Tüm dünya Çin'den dünyaya yayılan virüsü konuşurken, ABD'de milyonlarca kişiyi etkileyen ölümcül virüs ortaya çıktı. Çin'de başlayan ve dünyaya yayılan koronavirüs salgınının bir benzerinin ABD'de ortaya çıktığı öğrenildi. ABD'de gribe neden olan virüsün 3 ayda 9 bin kişinin ölümüne sebep olduğu belirtildi. Çin'de ise kısa sürece yüzlerce kişi can verdi. ABD'de corona nedeniyle acil durum ilan edilmişti.

Çin’de ülke genelinde etkisini giderek artıran yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınında can kaybı giderek artıyor. Dünya haftalardır corona virüsle mücadele ederken ABD'den 'yeni bir ölümcül virüsün daha hızla yayıldığı' ortaya çıktı.

BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR

Ulusal Sağlık Komisyonu’ndan (NHC) yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde etkili olan 2019-nCoV salgını nedeniyle virüsten etkilenenlerin sayısı 1795’inin durumu ciddi olmak üzere 11 bin 791’e yükseldi.

ABD VİRÜSÜ ENGELLEYEMİYOR! EN AZ 9 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dünya, Çin'de ortaya çıkan ve hızla yayılan yeni tip Koronavirüs'e kilitlenmişken, ABD ölümcül yeni bir virüs ile daha mücadele ediyor. Gribe sebep olan bu yeni virüs, yaklaşık 3 ay içinde, ülkede 9 bin kişinin canına ölmesine neden oldu. Ölenlerin 54'ünün çocuk olduğu öğrenildi.

EN AZ 9 BİN KİŞİ ÖLDÜ

ABD Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü verilerine göre, ülke son 10 yıldaki en büyük salgınlardan biriyle karşı karşıya. 3 aydan kısa sürede, sadece 11 haftada 15 milyon Amerikalı bu yeni ölümcül virüsten etkilendi. 140 bin kişi hastanelik oldu ve en az 9 bin kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin 54'ünün çocuk olduğu açıklandı.

Son 1 haftadır ağır bir grip geçiriyorum, hala iyileşme belirtisi yok ki yıllardır böyle grip olduğumu bilmem. Şimdi bu abd haberi beni kıllandırdı, ülkemizdede bilinmeyen bir grip salgını varda bizmi çözemedik ne olduğunu. Son aylarda gripten ölüm sayısını karşılaltırmak lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzelmiş. Mehmet Abi, Eyüp Sabri'nin vücut spreylerini kullandın mı?
Vücut spreyinin ne olduğunu bile bilmiyorum, dezenfektan (doğru mu yazdım acaba :unsure: ) diyorsan yok kullanmadım. Bizim korkmamızı gerektirecek bir durum yokmuş zaten, öyle ispanyol gribi gibi büyük çapta kitleleri öldürmesi falan da mümkün değilmiş başlığı olaysız terkedip dağılabiliriz.

Vücut spreyinin ne olduğunu bile bilmiyorum, dezenfektan (doğru mu yazdım acaba :unsure: ) diyorsan yok kullanmadım. Bizim korkmamızı gerektirecek bir durum yokmuş zaten, öyle ispanyol gribi gibi büyük çapta kitleleri öldürmesi falan da mümkün değilmiş başlığı olaysız terkedip dağılabiliriz.
yok yahu dezenfektan değil :D sen kullanmışsın diye sordum Eyüp Sabri'nin ürünlerini:

Son 1 haftadır ağır bir grip geçiriyorum, hala iyileşme belirtisi yok ki yıllardır böyle grip olduğumu bilmem. Şimdi bu abd haberi beni kıllandırdı, ülkemizdede bilinmeyen bir grip salgını varda bizmi çözemedik ne olduğunu. Son aylarda gripten ölüm sayısını karşılaltırmak lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de tam gecen cumartesi grip oldum ve daha dun %70 filan iyilestim. Hele ilk gun bildigin bayilacaktim. Gercekten gripler eskisi gibi degil

va0Aa4.png

Oyundaki virüs gibi yayıldıkça yayılıyor

20 Ocak'da Çinde 278 kişi yakalanmıştı 2 Şubat yani kabaca 2 hafta sonra 14 bin 300
20 Ocak Çin dışı 4 kişiydi 2 Şubatta 173 kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt