Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmur, Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!

görüşümüz budur!!!!!!!

EPaf31TWoAMctli

Şimdi bir şey söylerim ve çok siyasi olur abi.
Yeri değil ama şimdi hazır konusu açılmışken sorayım, zombi veya benzer konulu yeni dönemde çıkmış film veya dizi tavsiye edebilri misin ? Bilinenler dışında tabi onları izledim.

@İsmail Enver

Yukarda belirttin ki TRler ile ilgili bu düşman, o düşman...herkes düşman Amerika, Russia, Çin vs...

Bari Dostları, arkadaşları da say :(
Tüm afrika etiyopya, güney afrika ve mısır (geleneksel düşman) hariç. Tüm okyanusya. Tüm latin amerika. Kuzey amerikada abd sadece düşman...

Asyada; Rusya, Çin, İran, İsrail, Suudi Arabistan (yeni düşman olduk), BAE, Ermenistan, Hindistan, myanmar ve kuzey kore...

Avrupada; İsveç, Danimarka, İngiltere (birleşik krallık değil), Hollanda, Belçika, Polonya, İspanya, Fransa, Almanya, Çekya, Avusturya, İsviçre, İtalya, Hırvatistan, Sırbistan, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya...

Yani dünyanın çoğunluğu dostumuz ve kardeşimiz...

Yeri değil ama şimdi hazır konusu açılmışken sorayım, zombi veya benzer konulu yeni dönemde çıkmış film veya dizi tavsiye edebilri misin ? Bilinenler dışında tabi onları izledim.
Abi yakınlarda ''Infini'' diye bir film izledim. 2015 yapımı.
Yeni filmlerin %90'ı artık Marvel ya da DC Comics yapımı ve çok sıkıcı olmaya başladı. Bir de başımıza SJW yi bela ettiler, hiç çekilmez oldu film ve diziler. Eskileri sarıp sarıp izliyorum.
3327624.jpg

Abi yakınlarda ''Infini'' diye bir film izledim. 2015 yapımı.
Yeni filmlerin %90'ı artık Marvel ya da DC Comics yapımı ve çok sıkıcı olmaya başladı. Bir de başımıza SJW yi bela ettiler, hiç çekilmez oldu film ve diziler. Eskileri sarıp sarıp izliyorum.
3327624.jpg
Ben de stargate'e başladım her gün 1-2 bölüm atıyorum, aynen öyle ya süper kahraman filmlerinden gına geldi Allah belalarını versin, izlenmemeye başlasa da kurtulsak.

Ben de stargate'e başladım her gün 1-2 bölüm atıyorum, aynen öyle ya süper kahraman filmlerinden gına geldi Allah belalarını versin, izlenmemeye başlasa da kurtulsak.
Star Trek Atılgan'ı izliyordum 2 ay önce filan. Sen deyince aklıma geldi: Yahu ne güzel kurgular varmış o zamanın teknolojisine göre.
Bir de bu bütün ana karakterleri kadın, siyahi ya da eşcinsel yapma çabaları filan iyice soğuttu.
Doctor Who'yu izliyor musun bilmiyorum ama dizi tamamiyle değişti bu olay yüzünden.

Zor üstat scorseselerle spielberglerle coppollolarla alay eden dayaklık bir yeni nesil var otoriteyi kabul etmeyenler izlediklerini film sanıyor.

Bu isimler sinemayı stüdyolarldan dört duvar arasından çıkardı ama bu çingen yeni nesil yeniden soktular dört duvar arasına yeşil panolarının önüne. İzledikleri şeyin çizgi film olduğunu birilerinin bunları tokatlayarak anlatması gerekiyor. K<AHROLSUN LİBERALİZM KAHROLSUN KÜRESELLEŞME KAHROLSUN ENTERNASYONALİZM!!!

Zor üstat scorseselerle spielberglerle coppollolarla alay eden dayaklık bir yeni nesil var otoriteyi kabul etmeyenler izlediklerini film sanıyor.

Bu isimler sinemayı stüdyolarldan dört duvar arasından çıkardı ama bu çingen yeni nesil yeniden soktular dört duvar arasına yeşil panolarının önüne. İzledikleri şeyin çizgi film olduğunu birilerinin bunları tokatlayarak anlatması gerekiyor. K<AHROLSUN LİBERALİZM KAHROLSUN KÜRESELLEŞME KAHROLSUN ENTERNASYONALİZM!!!
Liberalizme niye karşısın üstat?

Star Trek Atılgan'ı izliyordum 2 ay önce filan. Sen deyince aklıma geldi: Yahu ne güzel kurgular varmış o zamanın teknolojisine göre.
Bir de bu bütün ana karakterleri kadın, siyahi ya da eşcinsel yapma çabaları filan iyice soğuttu.
Doctor Who'yu izliyor musun bilmiyorum ama dizi tamamiyle değişti bu olay yüzünden.
Aynen katılıyorum gerçek hayatı yansıtmayan her şey yok edilmeli. Siyahi olur da hep mi olur... Birileri kendini elbette vurduruyordur da sokakta herkes mi vurduruyor yani? Peki amerikadaki o kadar redneck ne???

İşte sen amerikada bir hayal dünyasında yaşarsan o redneckler trump reyisi muktedir yapar sen de rüyandan uyanır ağlarsın ;)

Liberalizme niye karşısın üstat?
Sosyalizmi, insan haklarını, demokrasiyi, kapitalizmi bir potada eritip istediğinde istediği özelliğini alan konformist, oportunist, bigotist ve nepotist riyakar bir ideolojiye dönüştü. Modern faşizm liberalizmdir. Yoksa neoliberalizmi yahut klasik liberalleri kastetmiyoruz.

Sosyalizmi, insan haklarını, demokrasiyi, kapitalizmi bir potada eritip istediğinde istediği özelliğini alan konformist, oportunist, bigotist ve nepotist riyakar bir ideolojiye dönüştü. Modern faşizm liberalizmdir. Yoksa neoliberalizmi yahut klasik liberalleri kastetmiyoruz.
Post-liberalizm değil mi bu?

Aynen katılıyorum gerçek hayatı yansıtmayan her şey yok edilmeli. Siyahi olur da hep mi olur... Birileri kendini elbette vurduruyordur da sokakta herkes mi vurduruyor yani? Peki amerikadaki o kadar redneck ne???

İşte sen amerikada bir hayal dünyasında yaşarsan o redneckler trump reyisi muktedir yapar sen de rüyandan uyanır ağlarsın ;)
Doctor Who'yu izledin mi üstat hiç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt