Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bakalım alıntıladığın postta soru var mı yok mu :) @Ahmet Özgün Güven e sor istersen üstat gayet sarih bir soru idi ;) Dikkat edelim üstat allah rahatlık versin
soru yok o postta. millet senin cin hakkındaki hezeyanlarını niye merak etsin. adam tiye almıs seni. ozellikle de eklemis sonuna 'merakımdan soruyorum' diye. ona da mı uyanmadın.

soru yok o postta. millet senin cin hakkındaki hezeyanlarını niye merak etsin. adam tiye almıs seni. ozellikle de eklemis sonuna 'merakımdan soruyorum' diye. ona da mı uyanmadın.
Ben beyanı esas kabul ederim. Çağırdım da üstadı o ne derse o ;) Niyet okumayalım galiba siz seviyorsunuz niyet okumayı... Bu kadar da takılmayın üstat sonuçta yanış anladıysam da sehven dert etmeyin siz tekrar allah rahatlık versin :)

Ben beyanı esas kabul ederim. Çağırdım da üstadı o ne derse o ;) Niyet okumayalım galiba siz seviyorsunuz niyet okumayı... Bu kadar da takılmayın üstat sonuçta yanış anladıysam da sehven dert etmeyin siz tekrar allah rahatlık versin :)
evet severim niyet okumayı. senin niyetini de okudum ama ben de beyanı esas kabul ettigim icin o konuda simdilik bisey demiyorum.

evet severim niyet okumayı. senin niyetini de okudum ama ben de beyanı esas kabul ettigim icin o konuda simdilik bisey demiyorum.
E tamam ben ne dedim :) Boşu boşuna niyetini okuyarak çözdüğünü düşündüğün birinden cevap bekliyorsun o kadar ya da daha kötüsü cevap alma niyetinde olmadan diyalog süsünde monolog yapıyorsun :)

Neyse yüksek bir merhalede olduğunuzdan ve insanlara oradan baktığınızdan vardır bir hikmeti yaptıklarının üstat ;) tekrar ve tekrar allah rahatlık versin mi artık ;)

Ahmet üstat gelince istersen yine musallat olursun sorun yok benim nazarımda zira; "i can keep up with a dozen lad like you simultaneously" ;)

ocak ölü fark
23 25
24 41 17
25 56 15
26 80 24
27 106 26
28 132 26
29 170 38
30 213 43
31 259 46
01 304 45
02 362 58
03 426 64

ölü sayisinin hizi gittikce hizlaniyor. Böyle giderse bir hafta sonra günlük 120-130 kisi ölmeye baslar.

EP3zxWdWoAA8dt7
Türkiye yerli maske üretimine başladı!

Biz binlerce dağıtıyoruz; çalışanlara olsun, ustalara olsun.
Aklıma geliyor arada: Çin'e satmak. Zira çok çok ucuzken almıştık, şimdi 10-15 katına gözü kapalı satarsın.
Vaaayy... İnsanların zor durumunu kapitalistce fırsata çevirme girişimleri, HA.

Hastalık ülkemizde varsa var, buna karşı önlem almak gerekir. Küçücük yavrular, bebeler bu hastalıktan telef olmasın. Anasını sattımın ülkesinde zaten kendimizden vazgeçtik.

ölüm hızındaki artış ciddi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt