- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Kavga etmeyelim
Allah rahatlık versin
Allah rahatlık versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soru yok o postta. millet senin cin hakkındaki hezeyanlarını niye merak etsin. adam tiye almıs seni. ozellikle de eklemis sonuna 'merakımdan soruyorum' diye. ona da mı uyanmadın.Bak bakalım alıntıladığın postta soru var mı yok mu@Ahmet Özgün Güven e sor istersen üstat gayet sarih bir soru idi
Dikkat edelim üstat allah rahatlık versin
Ben beyanı esas kabul ederim. Çağırdım da üstadı o ne derse osoru yok o postta. millet senin cin hakkındaki hezeyanlarını niye merak etsin. adam tiye almıs seni. ozellikle de eklemis sonuna 'merakımdan soruyorum' diye. ona da mı uyanmadın.
evet severim niyet okumayı. senin niyetini de okudum ama ben de beyanı esas kabul ettigim icin o konuda simdilik bisey demiyorum.Ben beyanı esas kabul ederim. Çağırdım da üstadı o ne derse oNiyet okumayalım galiba siz seviyorsunuz niyet okumayı... Bu kadar da takılmayın üstat sonuçta yanış anladıysam da sehven dert etmeyin siz tekrar allah rahatlık versin
![]()
E tamam ben ne dedimevet severim niyet okumayı. senin niyetini de okudum ama ben de beyanı esas kabul ettigim icin o konuda simdilik bisey demiyorum.
Türkiye yerli maske üretimine başladı!
Vaaayy... İnsanların zor durumunu kapitalistce fırsata çevirme girişimleri, HA.Biz binlerce dağıtıyoruz; çalışanlara olsun, ustalara olsun.
Aklıma geliyor arada: Çin'e satmak. Zira çok çok ucuzken almıştık, şimdi 10-15 katına gözü kapalı satarsın.
Netten izlersin dayıHangi kanalda yiğenim
Net yassak olm evlat 11 yaşına gelene kadar.Netten izlersin dayı![]()
konu dışına çıkmayalımNet yassak olm evlat 11 yaşına gelene kadar.
En son cnbc-e de takip ediyordum
Who kadın olmuş ha, kıyamet yakın
Corona olasın inşallah şeklinde bir beddua türer mi Ünssal?konu dışına çıkmayalım
başlığı güncelleyelim
caniler tarafından evetCorona olasın inşallah şeklinde bir beddua türer mi Ünssal?
Sadece kadın olsa keşke. Dizi bambaşka bir şey oldu. Sırf geçmişin hatrına bakıyorum.Net yassak olm evlat 11 yaşına gelene kadar.
En son cnbc-e de takip ediyordum
Who kadın olmuş ha, kıyamet yakın
Taylandlı doktorlar, anti-viral ve hiv ilacı kombini ile 48 saatte tedavi ettik diyorlarmış. Hiv ve corona farklı tip virüs değiller mi? Böyle bir şey mümkün olabilir mi?ölüm hızındaki artış ciddi görünüyor.
benzer virüslerTaylandlı doktorlar, anti-viral ve hiv ilacı kombini ile 48 saatte tedavi ettik diyorlarmış. Hiv ve corona farklı tip virüs değiller mi? Böyle bir şey mümkün olabilir mi?