Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100%fıldır fıldır gezip ne olacak yea diyen yaşlı kesimi umarım korkup evinde oturur.
Kim diyor?89 diye rahat olun diyen aptallar var ah ah. Bugün 89 ama yarın 45-50'ye düşmeyeceği ne malum, beyin yoksulları ya. Bir olayın ciddiyeti kavransin artık yeter kardeşim ya. Bu kadar bilinçsiz, aptal olunmaz
Normal grip böyle yayılmıyor ve bunun gibi zatürreye götürmüyor o yüzden tehlikeliO zaman bu hastalığın öldürücülük bakımından normal gripten ne farkı var? Gerek var mı ülkelerin ekonomisini silkmeye?
Tabi bunu 89 yaşında birinin de grip olduğunda aynı ölüm riskini taşıdığını söyleyerek yazıyorum. Saçma sapan yerlere çekmeyin.
O zaman bu hastalığın öldürücülük bakımından normal gripten ne farkı var? Gerek var mı ülkelerin ekonomisini silkmeye?
Tabi bunu 89 yaşında birinin de grip olduğunda aynı ölüm riskini taşıdığını söyleyerek yazıyorum. Saçma sapan yerlere çekmeyin.
2 aya kalmaz abiÇok hızlı yayılıyor 2 ayda binleri görürüz ne yazık ki.
twitter'a gir, corona etiketinde, eceli gelmiştir onun paniğe gerek yok yazıyor gevşeklerKim diyor?
maske tarifi vermıstım baslıkta ıslak degıl normal mendıl ileŞemsiye büyük geliyor, çıkması da bir o kadar zor olacak. Islak mendilden maske yapıp çıkacağız artık.
Islak mendille yapanı görmüştüm, seninkine de bir göz atayım. Önlem çok çok çok önemli.maske tarifi vermıstım baslıkta ıslak degıl normal mendıl ile
Ne 2 ayı yavÇok hızlı yayılıyor 2 ayda binleri görürüz ne yazık ki.
Ne 2 ayı yav
İngiltere hastalıga ek önlem almıyor kapatma kararı yok herkes normal yaşamına devam edıyorİngiltere mevzusu nedir Özet geçebilir misiniz?