Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
89 diye rahat olun diyen aptallar var ah ah. Bugün 89 ama yarın 45-50'ye düşmeyeceği ne malum, beyin yoksulları ya. Bir olayın ciddiyeti kavransin artık yeter kardeşim ya. Bu kadar bilinçsiz, aptal olunmaz

O zaman bu hastalığın öldürücülük bakımından normal gripten ne farkı var? Gerek var mı ülkelerin ekonomisini silkmeye?

Tabi bunu 89 yaşında birinin de grip olduğunda aynı ölüm riskini taşıdığını söyleyerek yazıyorum. Saçma sapan yerlere çekmeyin.
Normal grip böyle yayılmıyor ve bunun gibi zatürreye götürmüyor o yüzden tehlikeli

O zaman bu hastalığın öldürücülük bakımından normal gripten ne farkı var? Gerek var mı ülkelerin ekonomisini silkmeye?

Tabi bunu 89 yaşında birinin de grip olduğunda aynı ölüm riskini taşıdığını söyleyerek yazıyorum. Saçma sapan yerlere çekmeyin.

Dostum ikisi arasındaki fark şu. Normal gribin aşısı var ve bu hastalığa karşı vücudunun bağışıklığı da söz konusu ama hayvandan insana bulaşmış ve tanımadığımız bir virüse karşı vücut hemen bağışıklık kazanamıyor ve aşısı da yok. Bu nedenle, kontrol edemediğin bir hastalığın neler getireceği de bilinmez.

Şemsiye büyük geliyor, çıkması da bir o kadar zor olacak. Islak mendilden maske yapıp çıkacağız artık.

Bugün banka önleri kuyruktu.

bazı lokantalar çay servisi de yapıyordu oralarda doluydu.

çarşı da bayağı kalabalıktı.

yasak için geç kalınmaz umarım. İtalyadan beter oluruz aksi durumda. ümreden gelenler yurttan kaçıyor lise öğrencileri gibi. otobüse biniyor, yakalanıyorlar. garip 1 ülkeyiz.

doğru mu bilmem, bi hacı karantinadan çıkmaya izin vermeyen polisin yüzüne tükürmüş diyorlar ben hastaysam sende hasta ol demiş.

şu sosyal medyanın forumda dahil bir huyu var

herhangi bir konunun herhangi bir tartışmanın en ekstrem örneklerini alıp onun üzerindeng genellemeler yapmak

o insanları görüp okuyup moral bozan mı dersin kendini tatmin eden mi dersin

okumayın kardeşim basın geçin

ortada ciddi bir mevzu var herkes elinden geleni yapsın

ben de nacizana tavsiye vereyim işe güce gidenlere varsa evinizin garajı yoksa antresinde çıkarın kıyafetlerinizi ve günlük kısa programlarla yıkayın

her işten dönüşte duş alın

İngiltere mevzusu nedir Özet geçebilir misiniz?

İngiltere mevzusu nedir Özet geçebilir misiniz?
İngiltere hastalıga ek önlem almıyor kapatma kararı yok herkes normal yaşamına devam edıyor

yani herkes hastalıgı kapsın bagısıklık kazanılsın ölen ölsün kalan bizimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt