Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maske yapımı kaçıncı sayfada yer alıyordu.

Dostum hiç maske işine falan gireyim deme. Bu virüs gözden de bulaşabiliyor. Ayrıca bazı videolarda ıslak mendilden maske yaptıklarını bile gördüm ki evlerden ırak. Corona virüsünden değil akciğer hastalığından mevta olursun.

Hanımla uşak evde korkuyorum onlara hastalık getiririm diye, elimizden geldiğince önlemler almaya çalışıyoruz. Ailem dahil kimsenin vebaline girmek istemiyorum. Ne edeceğiz çıkamadım işin içinden. İş yerinde çalışan arkadaşlar hep tedirgin ver şu karantinayı da 15 gün de olsa şu hastalığın önüne geç.

Bakanin aciklamasi komedi gibi simdi cikarip bir polisi halkin onune atip suclu bu derler o polisimiz kafasina goremi oraya gitti hayit birisi emir verdi kim verdi emiri?

sivil havacilik daire baskani polise emir veremeyeceginr gore bu emri ya vali verdi yada baska bir siyasi cikin aciklayin adinizi altin harflerle yazalim

Sokağa çıkma yasağı hemen gelmeyecek gibi ama bir an önce özel sektörde çalışan çocuklu annelere çare bulunmalı, kreşler vs alayı kapandı evde atıyorum 4 yaşında çocuk var ve çocuğu bırakabileceği yakını olmayan bir sürü insan var.

Hanımla uşak evde korkuyorum onlara hastalık getiririm diye, elimizden geldiğince önlemler almaya çalışıyoruz. Ailem dahil kimsenin vebaline girmek istemiyorum. Ne edeceğiz çıkamadım işin içinden. İş yerinde çalışan arkadaşlar hep tedirgin ver şu karantinayı da 15 gün de olsa şu hastalığın önüne geç.
Çoğu kişi beğenmiyor ama Canan Karatay çok iyi konuşuyor aslında. Çok hafif atlatan bağışıklığı güçlü insanlar da varmış. En temizi bağışıklığımızı nasıl güçlendiririz sorusunun üstüne gitmek.

N95 maske alman gerekiyor. Sana virüs bulaşmaz diye bir şey yok ama en azından sen başkasına getirmezsin.

sokağa çıkma yasağını mı alıştırmaya çalışıyorlar? eğer ondan bahsediyorsan sanmıyorum onun alıştırmalık bi şeyi yok karar verilir ve işler, zaten olması gereken evden cıkmamak, izole olmak diyordur
Sadece o değil genel izlenimim bu iki gündür. Daha fazla kısıtlama gelecektir ama muhakkak.

1 ay önce bir kutusu (50 tane) tek kullanımlık maskeyi 15 liraya satanların da şu anda tek maskeyi 5 liraya satmasına ne demeli? (Hatta biri tanesi 10 lira dedi)

Düpedüz şerefsizlik ya bu.
Geçen bi eczaneye girdim. Koronadan önce 7.5 tlye sattığı fısfıs dezenfektanı 25 liraya çıkarmış. Dedim bunun fiyatı 7.5 liraydı diye niye böyle oldu? Herkes yapıyor dedi bi de utanmadan. Para herşeyden önemli malesef böyleleri için

Iğrenç usta bir insan bunu nasıl yer

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çoğu kişi beğenmiyor ama Canan Karatay çok iyi konuşuyor aslında. Çok hafif atlatan bağışıklığı güçlü insanlar da varmış. En temizi bağışıklığımızı nasıl güçlendiririz sorusunun üstüne gitmek.
O kadın reklamını yapma derdinde, başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt