Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.419
- 72.961
- 5.188
5000in üzernde test yapıldı deniliyor. 5000 desek pozitif oranı %2 olur. Bu yüzde ileri dönemde bence 15-20 kat artar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5000in üzernde test yapıldı deniliyor. 5000 desek pozitif oranı %2 olur. Bu yüzde ileri dönemde bence 15-20 kat artar
@Recep Yıldırımkendinizi tatmin edeceksiniz derken? nasıl bir tatminden bahsediyorsun ne saçmalıyorsun sen?
gerçeği arıyoruz. ana akım medyada bakanı övüyor diye biz de övecek değiliz.
ABD aşıyı bulur, kahraman olur. 2-3 seneye de filmini yapıp, köşe olurlar.
nefes darlığı var ama öksürük yok gibi adamdahabertürkü izliyorum sunucuda virüs seziyorum
Bu sefer ilaç veya aşı ilk olarak Çin'den gelecek gibi.ABD aşıyı bulur, kahraman olur. 2-3 seneye de filmini yapıp, köşe olurlar.
az evvel öksürdü ciğerden kendi de bi an tırstı gibi, bakan açıklama yaptıktan hemen sonranefes darlığı var ama öksürük yok gibi adamda
Dalga geçmiş yav Recep. Ağzına peçete taktırıyorŞu maske yapımı kaçıncı sayfada yer alıyordu.

Yeni girebildim saygıdeğer modumgeldım arkadaslar sizleri bilgisiz bıraktıgım ıcın admınlere sövebılırsınız zira foruma gıremedık
evet vaka sayımız artmıs
@Hekim Aslan resmı forum hekımımızden bılgı alalım
Peçete filan nekadar kurtarırsakDalga geçmiş yav Recep. Ağzına peçete taktırıyor![]()

Şu maske yapımı kaçıncı sayfada yer alıyordu.
tesekkurler sn hekimimYeni girebildim saygıdeğer modum
Durum şuan düşük kontrol altında gibi. Vaka sayısının artışı değilde karantinadan kaçanlar çok ciddi bir risk oluşturuyor. Halen çok garip tepkiler, virüsle ilgili küçümseyecek cümleler duyuyoruz. Önlemlere dikkat eden çok ediyor etmeyen de normalden umursamaz davranıyor Allah sonumuzu hayretsin.
Bugün çinde yapılan aşının etkisi bir kaç haftada belli olur umarım yüzümüzü güldürür.
Serbest dolaşım yasağı yakındır, sakin ve hazır olun.
Bu sefer ilaç veya aşı ilk olarak Çin'den gelecek gibi.
sokağa çıkma yasağını mı alıştırmaya çalışıyorlar? eğer ondan bahsediyorsan sanmıyorum onun alıştırmalık bi şeyi yok karar verilir ve işler, zaten olması gereken evden cıkmamak, izole olmak diyordurBilim kurulu üyesi tedbirleri anlatırken evden çıkmayacaksınız da dedi. Bir iki gündür kendimizi nasıl izole ederiz vs anlatıyorlar tvde. Alıştırmaya çalışıyorlar gibi geldi.