Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ETVzuXbWkAE258S
5000in üzernde test yapıldı deniliyor. 5000 desek pozitif oranı %2 olur. Bu yüzde ileri dönemde bence 15-20 kat artar

geldım arkadaslar sizleri bilgisiz bıraktıgım ıcın admınlere sövebılırsınız zira foruma gıremedık

evet vaka sayımız artmıs

@Hekim Aslan resmı forum hekımımızden bılgı alalım
Yeni girebildim saygıdeğer modum:)
Durum şuan düşük kontrol altında gibi. Vaka sayısının artışı değilde karantinadan kaçanlar çok ciddi bir risk oluşturuyor. Halen çok garip tepkiler, virüsle ilgili küçümseyecek cümleler duyuyoruz. Önlemlere dikkat eden çok ediyor etmeyen de normalden umursamaz davranıyor Allah sonumuzu hayretsin.

Bugün çinde yapılan aşının etkisi bir kaç haftada belli olur umarım yüzümüzü güldürür.
Serbest dolaşım yasağı yakındır, sakin ve hazır olun.

Şu maske yapımı kaçıncı sayfada yer alıyordu.

Dostum hiç maske işine falan gireyim deme. Bu virüs gözden de bulaşabiliyor. Ayrıca bazı videolarda ıslak mendilden maske yaptıklarını bile gördüm ki evlerden ırak. Corona virüsünden değil akciğer hastalığından mevta olursun.

Yeni girebildim saygıdeğer modum:)
Durum şuan düşük kontrol altında gibi. Vaka sayısının artışı değilde karantinadan kaçanlar çok ciddi bir risk oluşturuyor. Halen çok garip tepkiler, virüsle ilgili küçümseyecek cümleler duyuyoruz. Önlemlere dikkat eden çok ediyor etmeyen de normalden umursamaz davranıyor Allah sonumuzu hayretsin.

Bugün çinde yapılan aşının etkisi bir kaç haftada belli olur umarım yüzümüzü güldürür.
Serbest dolaşım yasağı yakındır, sakin ve hazır olun.
tesekkurler sn hekimim

Bilim kurulu üyesi tedbirleri anlatırken evden çıkmayacaksınız da dedi. Bir iki gündür kendimizi nasıl izole ederiz vs anlatıyorlar tvde. Alıştırmaya çalışıyorlar gibi geldi.
sokağa çıkma yasağını mı alıştırmaya çalışıyorlar? eğer ondan bahsediyorsan sanmıyorum onun alıştırmalık bi şeyi yok karar verilir ve işler, zaten olması gereken evden cıkmamak, izole olmak diyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt