Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak peşimi bırak uğur musun nesin
1584533736604.webp

EN149 standartlarındaki maskeler sadece eczanelerden ve reçete karşılığında verilecek" bilgisi paylaşıldı. EN149 standartlarındaki (N95, FFP2 ve FFP3) maskeler sadece eczanelerden ve reçete karşılığında alınacak.​

Erdoğan'ın toplantı öncesinde yaptığı konuşmada karantina sokağa çıkma yasağına göz kırptı. Konu ciddi.

Erdoğan'ın toplantı öncesinde yaptığı konuşmada karantina sokağa çıkma yasağına göz kırptı. Konu ciddi.

Adam virüsün bizim ülke ekonomisine getireceği faydalardan, düşen petrol fiyatlarından filan mutluluk çıkardı. 2018'de yaşadığımız büyük krizin yaralarını sarmaya çalışırken olmadı dedi. Karantinadan ziyade ''her zamankinden daha çok, köpek gibi çalışın''a daha yakın bir izlenim bıraktı bende.

Reis bence ''devamke'' diyecek. Ekonomi falan dedi, toplu karantinayı mümkün görmüyorum pek.

Ben öyle bir izlenim almadım. Neden böyle düşündün?

adamın konuşmada ki rahatlığından vs liglerin neden ertelenmediğini de anlıyoruz. devlet kararı çok açık, devlet dediğime de bakma reyz tek başına devlet o yüzden diom.

Son dakika haberine göre koronavirüse karşı önlem alamamakla eleştirilen İngiltere'de bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kişi 54 yaşında ve astım hastasıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt