- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
bir tartışma konusunu masaya yatırma vaktimiz gelmedi miMoralim bozuk arklar like vererek beni sevindirin hastalıga yakalanmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir tartışma konusunu masaya yatırma vaktimiz gelmedi miMoralim bozuk arklar like vererek beni sevindirin hastalıga yakalanmayalım
O ayrı bir olay, Dün herifin biri oğlumla eve giderken önümüze tükürdü. Çocuk yanımda olmasa tekme tokat dalacaktım,bu da ayrı. Zaten zor şartlarda sürüyor hayatımız atlayacağım birine yakında neden arıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 74896
Bu zorlu gunlerde manyakligindan taviz vermemen beni sevindiriyor .Moralim bozuk arklar like vererek beni sevindirin hastalıga yakalanmayalım
Cevaplanmasi gereken 1 sual!!Ispanyol gribi nasil durduruldu
kalp verdim sanaMoralim bozuk arklar like vererek beni sevindirin hastalıga yakalanmayalım
Cevaplanmasi gereken 1 sual!!
Keramettin hocami konuya buyur edelim.
Ispanyol gribi nasil durduruldu
O kadar akıllı değilim demek ki Umut.Sertan abi sen akıllı bir adama benziyorsun. Neden gsc abi ?
Amcam keyfin nasiii bu zorlu gunlerde evden cikmamani umariz .O kadar akıllı değilim demek ki Umut.
Sağol yigenim.Amcam keyfin nasiii bu zorlu gunlerde evden cikmamani umariz .
sondakika haberi veriyorum:
avusturyada az önce koronadan vefat eden birisinin yasi henüz 27ydi, bu hastaligin yasi yok arkadaslar, durum ciddi, totomuzu kollayalim.
Ispanyol gribi nasil durduruldu