Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen hafta isyerinde asansör alirken yanimda bulunan bir kisinin bugün corona pozitif oldugunu ögrendim.

Patronuma durumu ilettim, bana geri dönecek daha dönmedi serefsiz.

Bunun tek bir nedeni var o da açıklanan ölüm sayıları az ve hep genellikle nerdeyse 70 yaş üstü olduğu için. En azından almanyada durum böyle. Açıkça söylemek gerekirse bende pek takmıyorum bu virüs konusunu ama inadınada gidip toplum olduğu yerlerdede takılmıyorum.

Zaten marketlerde durum belli, çoğunlukla yaş yetmiş iş bitmiş kişiler stock yapıp evlerine çekiliyor. Genç kesimin umrunda değil. Yanlış ama durum bu yani

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Akşama Merkel teyze güncel durumla ilgili konuşacakmış TV de. Daha doğrusu Ard ve Zdf banttan konuşmasını yayınlayacakmış.

Ama yeni kararlar veya tedbirler (sokağa çıkma yasağı falan gibi) açıklanmayacakmış diyorlar.

sent via GSC

kapı çaldı 2 tane mal su analizi yapalım arıtma takalım diye kapıda bekliyor
yav bu millet harbiden eğitilmezdir ne diyeceğimi bilemedim

Geçen bir video gördüm maymunlar aç kalmış onlara yardım için meydana gıda koymuşlar maymunlar geldi yavrusu olanlar 2 adet tek başına olanlar ise 1 adet alıp gidiyordu hiçbiri ihtiyacı olandan fazlasını almadığından hepsi karnını doyurabildi. Şu dönemde çok net gördük ki bu maymunlar kadar olamayan bir sürü insan var, bir de bu tipler ahlak mahlak diye ahkam keser. Yatacak yeriniz yok, bu tipler yüzünden ihtiyaç sahibi binlerce yaşlı, çoluk çocuk ihtiyaçlarını bulamıyor.

Geçen bir video gördüm maymunlar aç kalmış onlara yardım için meydana gıda koymuşlar maymunlar geldi yavrusu olanlar 2 adet tek başına olanlar ise 1 adet alıp gidiyordu hiçbiri ihtiyacı olandan fazlasını almadığından hepsi karnını doyurabildi. Şu dönemde çok net gördük ki bu maymunlar kadar olamayan bir sürü insan var, bir de bu tipler ahlak mahlak diye ahkam keser. Yatacak yeriniz yok, bu tipler yüzünden ihtiyaç sahibi binlerce yaşlı, çoluk çocuk ihtiyaçlarını bulamıyor.
Hayvandan aşağıdırlar

Derken ne anlatmak istediğini yavaş yavaş anlıyoruz

Hayvandan aşağıdırlar

Derken ne anlatmak istediğini yavaş yavaş anlıyoruz
Yav bu sabah tavuk bulma umuduyla market market gezdim, kamburu çıkmış rahat 90 yaşında olan bir amca vardı kimsesi yok belli ki bakliyat bulamadı. Bu sadece gördüğüm tek bir örnek, bunun gibi 10 binlerce insan var. 1 ihtiyacın varsa 2 al geç, hadi 3 al 10 tane 20 tane almak nedir yav.

Yav bu sabah tavuk bulma umuduyla market market gezdim, kamburu çıkmış rahat 90 yaşında olan bir amca vardı kimsesi yok belli ki bakliyat bulamadı. Bu sadece gördüğüm tek bir örnek, bunun gibi 10 binlerce insan var. 1 ihtiyacın varsa 2 al geç, hadi 3 al 10 tane 20 tane almak nedir yav.

O ayrı bir olay, Dün herifin biri oğlumla eve giderken önümüze tükürdü. Çocuk yanımda olmasa tekme tokat dalacaktım,bu da ayrı. Zaten zor şartlarda sürüyor hayatımız atlayacağım birine yakında neden arıyorum
15845297434097368915119766201095.webp

Bugün bizim şirkette 9 teknik personel "yıllık izne" gönderildi. Devamı olmalı. Şart. Ama bu kararlar bireysel olmamalı. Tüm ülkede uygulanması gerekir.

İşin komiği o stokçular "ne virüsü abartıyorsunız, Amerikanın oyunu, aşısı kısırlık yapacak vb" saçma cümleleri kuran insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt