Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.342
- 72.919
- 5.188
Buyrun
Mevlüt kaçıyor mu abi nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyor bu insanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrun
Bu memlekette açlıktan öleni ben de görmedim ama sefaletten sürünen insan çok gördüm. Belli ki sen hayatın boyunca hiç sefalet nedir görmemişsin, tuzun kuru olduğu için fakir insanın halini idrak etmeke zorlanıyorsun. Yasak koyunca ne önlemi alınacak? Herkes kendi erzağıyla idare edecek.
bizim civarda 21 kiside görülmüs. sehirde ise resmi olarak opel'de cikti bir tane. bir tane de baska sehirden buradaki hastaneye gelen bir kadinda cikmisti, onu yolladilar baska bir yere. bir de cocukta varmis herhalde ,sakat yani durumlar.Sizde durumlar nasil
Toplam 8000 test yapılmış. Günlük kapasiteyi bilmiyorum.bizim günlük kapasitemiz kaç
cok azmissToplam 8000 test yapılmış. Günlük kapasiteyi bilmiyorum.
hey yavrum heyToplam 8000 test yapılmış. Günlük kapasiteyi bilmiyorum.

Mevlüt kaçıyor mu abi nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyor bu insanlar
Beni ne kadar tanıyorsun da böyle ilginç çıkarımlarda bulunuyorsun.. Karantina olan ülkelerde devlet erzak yardımı yapıyor hatta şu an bizim kaymakamlıklarda da bunla ilgili çalışma var ihtiyaç sahipleriyle alakalı..
Şu an acil durum olduğunun farkına varmamız gerekir olası karantinada hepimiz zor zamanlar geçireceğiz.. Bakın İtalya'daki süreci 3 ayrı kişiden dinledim birebir bizim şu anki durumumuzu yaşıyorlarmış hatta dalgaya alanlar varmış ama işin sonunu görüyoruz..
Senin senaryoda hastalık yayılacak kronik hastalar ve yaşlı bireylerin bir kısmı hayatını kaybedecek.. Sokağa çıkma yasağı gelmedikçe olacak olan bu.. Fakirin halinden anlamayan ben mi daha acımasızım sen mi soruyorum?
Samsun tekkeköyün nüfusu 60 bin civarıymış. Ben diyorum ki orada rahat 2000 civarı vardır zaten2 haftaya surmez vaka sayisi 3000 falan gecer
Dezenfekte olmaya ve hijyene onem verelim flütçü dostlar

Sanırım ilk posta dönenlerden. Bunlara bırak karantinayı ısı testi yapıldığı bile şüpheli. Dikkatli olun bişey çıkarsa arayın demiş göndermişlerdir.Mevlüt kaçıyor mu abi nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyor bu insanlar
Doktor.söyleyen kim peki ? etrafta söylentiler cok fazla
Keyfin nasil vasf ? Saksakiyeye devam mi ?
Devlet önce benim banka borcumu, faturalarımı ertelemeyi taahhüt etsin daha sonra erzak konusunda da yardımda bulunacağının garantisini versin ondan sonra sadece ben değil hiç kimse sokağa adımını atmaz. Hastalık benim umurumda değil. Benim zaten bağışıklık sistemim güçlü ama bencil bir insan değilim, kimseye virüs bulaştırmak istemem.