- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Hollanda'da devlet mağazaları kapatmasa bile çoğu mağazalar kapanmaya başladıLc waikiki tüm mağazaları kapatmış. Bu büyük olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda'da devlet mağazaları kapatmasa bile çoğu mağazalar kapanmaya başladıLc waikiki tüm mağazaları kapatmış. Bu büyük olay.
İyi yapmışlar ümraniyedeki mağazayı virüs falan etkilemez her şartta dolu orasıLc waikiki tüm mağazaları kapatmış. Bu büyük olay.
Hem okudum hem baktım
okuyun
Türkiye de de çoğu mağaza başladı galiba. Sokağa çıkma yasağı olmasa bile dükkanların kapanması iyi bir şey. İnsanların vakit geçirecek yerleri azalırsa evden de çıkmazlar. Yeni en azından kapalı alanlara rağbet olmaz.Hollanda'da devlet mağazaları kapatmasa bile çoğu mağazalar kapanmaya başladı
Bursa’da hasta var mı sen biliyondur?
Ona göre ATM’ye gidecem.
kaliteliyi bırak hiç verilmiyor.hoş ben maske takmıyorum bulunduğum yerde hasta sayım çok az , özel bir kurum.Bu arada yıkanabilir nano maskeler var. Kaçak göçek elde etmeye çalışın.
@Sertan Nalbant dayıcım doktor bundan alın dedi aldıydık 2-3 gün önce. Tırsıyorsan bak derim.
@Melih Peker bir doktor tavsiye etti bunu bize, sağlık çalışanlarına pek kaliteli maske verilmiyormuş. Doğru mu? Kendisi de aldı.
Bangladeş'te 'Evden çıkmayın' uyarılarını dinlemeyen binlerce kişi virüs duası yapmak için bir araya geldi!!
Ekli dosyayı görüntüle 75015
Yok la. Küçümsedi insanlar hepOlm ne kinli herifmişsin yav![]()
![]()
okuyun
Onlara da en dandiğinden veriliyormuş galiba.kaliteliyi bırak hiç verilmiyor.hoş ben maske takmıyorum bulunduğum yerde hasta sayım çok az , özel bir kurum.
Y yedik knk. Dedelerimize nenelerimize sahip çıkalım sana bana bişey olmazYok la. Küçümsedi insanlar hep![]()
Yakında bütün dünya birleşip çinle hindistanı sevip atacaklar sanırımHindistanda Kus gribi çikmis
Hindistanda Kus gribi çikmis
bunlarda bizdeki kadar vergi geliride yoktur ama adamlar zengin fakir demeden insana değer veriyor bizde ise aman işverene zengine birşey olmasın fakire dua,maske ve limon kolanyası yeter.Bunlarda para var yav bizde yok.
azrail tüm kartlarını oyuna sürdüHindistanda Kus gribi çikmis
Menüde meteor ya da uzaylı yok mu kuş gribi hafif gelir şimdi