Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda'da devlet mağazaları kapatmasa bile çoğu mağazalar kapanmaya başladı
Türkiye de de çoğu mağaza başladı galiba. Sokağa çıkma yasağı olmasa bile dükkanların kapanması iyi bir şey. İnsanların vakit geçirecek yerleri azalırsa evden de çıkmazlar. Yeni en azından kapalı alanlara rağbet olmaz.

Bursa’da hasta var mı sen biliyondur?
Ona göre ATM’ye gidecem.

Abi valla git gitsin. Benim Bursa hakkında bildiğim tıp okuyan arkadaştan. Uludağ Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde vardı.

Ben düne kadar ordaydım İzmir'e geçtim. AVM'ye bile çıkıyordum valla insanlara dikkat ederek ki bomboştu zaten Özdilek Park.

İzmir hakkındaki bilgilerim de bizim aile dostu doktordan.

Üstte maske bilgisi belirttim. Doktor kendine de aldı o maskeden. O söyledi bize de alın diye. Kaçak göçek bulursan al bence.

Ulan makinayı getirdiler.Makina eve bırakılırken elemanların temas ettiği her yeri yarım saat dezenfekte ettim.Beni hepten takıntılı hâle getirenlerin bu işte eli olanların abv!

Bangladeş'te 'Evden çıkmayın' uyarılarını dinlemeyen binlerce kişi virüs duası yapmak için bir araya geldi!!

1584611537424.webp

Bu arada yıkanabilir nano maskeler var. Kaçak göçek elde etmeye çalışın.

@Sertan Nalbant dayıcım doktor bundan alın dedi aldıydık 2-3 gün önce. Tırsıyorsan bak derim.

@Melih Peker bir doktor tavsiye etti bunu bize, sağlık çalışanlarına pek kaliteli maske verilmiyormuş. Doğru mu? Kendisi de aldı.
kaliteliyi bırak hiç verilmiyor.hoş ben maske takmıyorum bulunduğum yerde hasta sayım çok az , özel bir kurum.

Transfer nöbeti boyunca "Y" geldi mi? diye sorduk durduk.
En sonunda "Y" geldi, bu gidisle hepimiz Y yi tutacagiz gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt