- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
tff 1.lig topcu ismi gibi isimAbdullah Çiftçi![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tff 1.lig topcu ismi gibi isimAbdullah Çiftçi![]()
![]()
Ulan nedir şu fosil, dinozorlardan çektiğimiz?G.tünüzü basın oturun evde!Ne dışarı merakıymış yav...
Çok kötü yönettik ya ve yurtdışından patır patır getirdiler virüsü. Ben bana bulaşmasından çok birine bulaşmaktan korkuyorum bunlar taşıyıcı olma ihtimalleri yüksek olmasına rağmen umursamadı bile.o zaman EVDE KALMA nın önemi ortaya çıkıyor bro
Yüzlerce çeşidi varmış bu illetin. Aynı familyadan virüs Güney Amerika da da var Avustralya da da.Bu b.ku çıkaranlar aşısını bulurlar. Şu anki kontrol edilemeyen salgını durdursunlar seneye o aşı çıkar!
Zeka olarak ise amatör lig 10 no'su gibidirtff 1.lig topcu ismi gibi isim
Çok kötü yönettik ya ve yurtdışından patır patır getirdiler virüsü. Ben bana bulaşmasından çok birine bulaşmaktan korkuyorum bunlar taşıyıcı olma ihtimalleri yüksek olmasına rağmen umursamadı bile.
Eski toprak anadolu insanı inanmıyor ki virüse sorun orada. Ne virüsü hepsi oyun falan diyorlarÇok kötü yönettik ya ve yurtdışından patır patır getirdiler virüsü. Ben bana bulaşmasından çok birine bulaşmaktan korkuyorum bunlar taşıyıcı olma ihtimalleri yüksek olmasına rağmen umursamadı bile.
Lan oğlum bu sene varsayalım 100 000 kişiye bulaşmasıyla atlattık. Peki her sene belli zamanlarda tekrar aktif hale gelirse ne yapacağız. Bir de üstüne mutasyona uğradığını düşünelim her gelişinde.
Uzun dönemde hiç birimizin ağır hastalığa yakalanmaması gerek, yaşlılık zaten hayal.
Bu ne demek bilin mi
Yaşam standartı açısından 1800-1900 lere geri dönmek demek.
Eski toprak anadolu insanı inanmıyor ki virüse sorun orada. Ne virüsü hepsi oyun falan diyorlar
Çok şaşırdım. Bu kadar vurdumduymaz olduklarını beklemezdim.
İnşallah.Vücut zamanla bağışıklık kazanacaktır. Ayrıca aşısı da çıkar diye ümit ediyorum.
Valla gecen bi alman dr dinledim akciger üzerine uzmanlık alanı grip virüsleri tek tip degil ztn icinde yüzde 10 yüzde 15 corona virüsüde oluyo dedi iyice kafam karıştıBana da öyle geliyor açıkçası.