Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman EVDE KALMA nın önemi ortaya çıkıyor bro
Çok kötü yönettik ya ve yurtdışından patır patır getirdiler virüsü. Ben bana bulaşmasından çok birine bulaşmaktan korkuyorum bunlar taşıyıcı olma ihtimalleri yüksek olmasına rağmen umursamadı bile.

Bu b.ku çıkaranlar aşısını bulurlar. Şu anki kontrol edilemeyen salgını durdursunlar seneye o aşı çıkar!
Yüzlerce çeşidi varmış bu illetin. Aynı familyadan virüs Güney Amerika da da var Avustralya da da.

Bu virüs konusu uzun yıllardır dünyanın gündeminde ama bizim bi halt tan Haberimiz yok tabi.

Çok kötü yönettik ya ve yurtdışından patır patır getirdiler virüsü. Ben bana bulaşmasından çok birine bulaşmaktan korkuyorum bunlar taşıyıcı olma ihtimalleri yüksek olmasına rağmen umursamadı bile.

kesinlikle haklısın kardeşim
bak cezayir kendi vatandaşlarını bile ülkeye almıyormus gecen istanbul havalimanında eylem yapmışlar

Eski toprak anadolu insanı inanmıyor ki virüse sorun orada. Ne virüsü hepsi oyun falan diyorlar

Lan oğlum bu sene varsayalım 100 000 kişiye bulaşmasıyla atlattık. Peki her sene belli zamanlarda tekrar aktif hale gelirse ne yapacağız. Bir de üstüne mutasyona uğradığını düşünelim her gelişinde.

Uzun dönemde hiç birimizin ağır hastalığa yakalanmaması gerek, yaşlılık zaten hayal.

Bu ne demek bilin mi

Yaşam standartı açısından 1800-1900 lere geri dönmek demek.

Vücut zamanla bağışıklık kazanacaktır. Ayrıca aşısı da çıkar diye ümit ediyorum.

Bu virüs tr de bayadır vardı bencede. Biz de ilk açıklandığı tarihten önce pekçok ülkeye bizim ülkeden giden kişilerde pozitif çıktı. Üstüne etrafımızdaki bütün ülkelerde varken bizde olmaması saçmalıktı. Diğer ülkeler bizi enseleyince ve sayılar saklanamaz boyuta geçince açıklamaya başladılar. Yine de ölen sayısı bakımından İtalya gibi olacağımızı düşünmüyorum ama vaka sayısı bakımından onlar gibi olabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt