Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dediğin gibi olursa bu tedaviyi bulanın dünya üzerindeki her eve gireceği manasına gelir. Muazzam bir güç.Hasar alan akciğerin tedavisi için bir ilaç veya tedavi yöntemi geliştirilirse emin olacağım çünkü ciddi bir pazar oluşturacak.
Bu virüsün her bulaştığı kişide problem olacaksa iş çok farklı boyuta gider çünkü en az yarımıza bulaşacak öngörüsünde uzmanlar.
Evet dediğin gibi olursa bu tedaviyi bulanın dünya üzerindeki her eve gireceği manasına gelir. Muazzam bir güç.
Kalıcı hasar bırakıp bırakmadığını çinliler bulmuştur ama yine paylaşmıyor olabilirler. Ellerinde bir sürü örnek var ve 3 aydır tedavi olan ölen vs bir sürü insan oldu.
OfffffItaly is reporting 5,986 new cases of coronavirus and 627 new deaths, raising total to 47,021 cases and 4,032 dead
yine saf değiştirip korona tarafına geçmiş olabilir abiitalyadaki rakamlar anormal
bakmıyorlarmı bilerek diye düşünmeye başladım
ya da her ölümü coronayamı bağlıyorlar
italyanın rakamlarının bana düşündürdükleri ihtimaller halinde şunlar
1. bu hastalık söylenenden daha tehlikeli yani neredeyse bir ispanyol gribi veya kara veba
2. italya nüfus konsolidasyonu için virüsü bahane etti sağlık sistemi de rahatlasın diye yaşlıları ne olursa olsun saldı
3. rakamlar abartılıyor ve korku destekleniyor
akıl almaz bir durum var şu an
Valla esas kıyım afrika'da yaşanacak, İtalya falan gölgede kalacak büyük ihtimalle. Bizde ve avrupada havalar ısınmaya başlarken onlarda soğumaya başlayacak, hava ısındı virüs bitecek veya tam tersi olacak anlamında yazmıyorum ama havanın soğuk olmasının bulaşıcılığı arttırma etkisi var, her ne kadar o bölgelerde bizdeki gibi soğuk olmasa da mevcut sıcaklıktan 10-15 derece daha aşağıda olacak (35 ise 20 vs gibi). Bu ülkelerin sağlık sistemleri rezalet, hatta çoğunda işleyen bir sağlık sistemi yok. Şimdi adlarını hatırlamıyorum sabah okumuştum, pek çok ülkede aspirasyon bilmem ne cihazının nüfusa oranı milyonda birmiş.
Ve işin en acı tarafı avrupanın veya genel olarak batının 10-20 katı insan kaybedecek olmalarına rağmen dünyanın ilgisini çekmeyecekler.
fransa
ingiltere
irlanda
katar
türkiye
henüz rakam aciklamayan ülkelerin basinda geliyor