Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyadaki rakamlar anormal

bakmıyorlarmı bilerek diye düşünmeye başladım

ya da her ölümü coronayamı bağlıyorlar

Hasar alan akciğerin tedavisi için bir ilaç veya tedavi yöntemi geliştirilirse emin olacağım çünkü ciddi bir pazar oluşturacak.

Bu virüsün her bulaştığı kişide problem olacaksa iş çok farklı boyuta gider çünkü en az yarımıza bulaşacak öngörüsünde uzmanlar.
Evet dediğin gibi olursa bu tedaviyi bulanın dünya üzerindeki her eve gireceği manasına gelir. Muazzam bir güç.

Kalıcı hasar bırakıp bırakmadığını çinliler bulmuştur ama yine paylaşmıyor olabilirler. Ellerinde bir sürü örnek var ve 3 aydır tedavi olan ölen vs bir sürü insan oldu.

Evet dediğin gibi olursa bu tedaviyi bulanın dünya üzerindeki her eve gireceği manasına gelir. Muazzam bir güç.

Kalıcı hasar bırakıp bırakmadığını çinliler bulmuştur ama yine paylaşmıyor olabilirler. Ellerinde bir sürü örnek var ve 3 aydır tedavi olan ölen vs bir sürü insan oldu.

çin neyi buldu bilmiyorum ama dünyanın her yerinde gerçekliği şüpheli bilgilerle müthiş bir propagandaya başladılar

italyadaki rakamlar anormal

bakmıyorlarmı bilerek diye düşünmeye başladım

ya da her ölümü coronayamı bağlıyorlar
yine saf değiştirip korona tarafına geçmiş olabilir abi
23658.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok ürkütücü yahu çok hala nasıl fıldır fıldır geziyorlar aklım almıyor

italyanın rakamlarının bana düşündürdükleri ihtimaller halinde şunlar

1. bu hastalık söylenenden daha tehlikeli yani neredeyse bir ispanyol gribi veya kara veba
2. italya nüfus konsolidasyonu için virüsü bahane etti sağlık sistemi de rahatlasın diye yaşlıları ne olursa olsun saldı
3. rakamlar abartılıyor ve korku destekleniyor

akıl almaz bir durum var şu an

Valla esas kıyım afrika'da yaşanacak, İtalya falan gölgede kalacak büyük ihtimalle. Bizde ve avrupada havalar ısınmaya başlarken onlarda soğumaya başlayacak, hava ısındı virüs bitecek veya tam tersi olacak anlamında yazmıyorum ama havanın soğuk olmasının bulaşıcılığı arttırma etkisi var, her ne kadar o bölgelerde bizdeki gibi soğuk olmasa da mevcut sıcaklıktan 10-15 derece daha aşağıda olacak (35 ise 20 vs gibi). Bu ülkelerin sağlık sistemleri rezalet, hatta çoğunda işleyen bir sağlık sistemi yok. Şimdi adlarını hatırlamıyorum sabah okumuştum, pek çok ülkede aspirasyon bilmem ne cihazının nüfusa oranı milyonda birmiş.

Ve işin en acı tarafı avrupanın veya genel olarak batının 10-20 katı insan kaybedecek olmalarına rağmen dünyanın ilgisini çekmeyecekler.

italyanın rakamlarının bana düşündürdükleri ihtimaller halinde şunlar

1. bu hastalık söylenenden daha tehlikeli yani neredeyse bir ispanyol gribi veya kara veba
2. italya nüfus konsolidasyonu için virüsü bahane etti sağlık sistemi de rahatlasın diye yaşlıları ne olursa olsun saldı
3. rakamlar abartılıyor ve korku destekleniyor

akıl almaz bir durum var şu an

Ölenlerin %90 ı 70 yaş üstü diye okudum sanırım bir yerde. Adamlarda bu gidişle 70 yaş üstü kimse kalmayacak

Italyada simdiye kadar ölenlerin yas ortalamasi 79,5 mus diye okumustum bugün sueddeutsche gazetesinde.

Ve simdiye kadar tek 0,8% sirf corona virüs yüzünden ölmüs.

fransa
ingiltere
irlanda
katar
türkiye

henüz rakam aciklamayan ülkelerin basinda geliyor

Valla esas kıyım afrika'da yaşanacak, İtalya falan gölgede kalacak büyük ihtimalle. Bizde ve avrupada havalar ısınmaya başlarken onlarda soğumaya başlayacak, hava ısındı virüs bitecek veya tam tersi olacak anlamında yazmıyorum ama havanın soğuk olmasının bulaşıcılığı arttırma etkisi var, her ne kadar o bölgelerde bizdeki gibi soğuk olmasa da mevcut sıcaklıktan 10-15 derece daha aşağıda olacak (35 ise 20 vs gibi). Bu ülkelerin sağlık sistemleri rezalet, hatta çoğunda işleyen bir sağlık sistemi yok. Şimdi adlarını hatırlamıyorum sabah okumuştum, pek çok ülkede aspirasyon bilmem ne cihazının nüfusa oranı milyonda birmiş.

Ve işin en acı tarafı avrupanın veya genel olarak batının 10-20 katı insan kaybedecek olmalarına rağmen dünyanın ilgisini çekmeyecekler.

Zaten bu virüsün böyle popüler olmasında tek neden zenginleri bile etkilemesi , Afrika'ya yüzyıllarca yaymadıkları virüs kalmamıştı ama kimsenin umrunda olmuyordu.

Bugün Trabzon'da Fransa'dan gelen tedavi altinda olan bir bayan hayatıni kaybetmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt