Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin cezan bu tartışmayı devam ettiresin diye mi açıldı?
Bana cevap yazmis onuda yanitladim. Foruma veya bu konu insanlari yanlis bilgirlendirmesi icin mi acildi? Hatta bu donemde bunun ne kadar tehlikeli oldugunun farkindasindir umarim. Bende atayim o zaman iste kolonyayi icmek tamamen virusu olduruyor diye tedavi ediyor diye? Farki ne ikiside pseudoscience.

Söylediklerine katılıyorum ancak bu salgın olayı toplum hafızasına kazındı/kazınacak. Gelecekteki bir vakada ona göre önlem alınır. Hesaplar yapılırken corona seviyesi de düşünülür.

valla insanoğlu konusunda kötümser taraftayım ben

hem unutkan hem kibirli bir canlı

1914-18i yaşayanlar için 39-45 bir daha olmaz denirdi muhtemelen ama malum

bir sonraki nesil hatırlamaz muhtemelen ki bu da aşağı yukarı 20 sene sonra demek

Hakaretten ceza mi? Sen o zaman toplumu zehirlemekden ceza felan almalisin, yoksa cok mu alindin? Kiyamam.
Muhatap alamazsin tabi beni cunku bilimin ne veya ne oldugunu bile bilmiyorsun ama buraya cok bilmis gibi makale atip duruyorsun, hatta kendin okumadigin makaleyi bile sonra ben cok biliyorum cok ediyorum diye geziyorsun. Yok oyunmus, yok Amerikaymis. Madem Amerika suan neden Amerika ekonomik anlamda dustu? Hayir bu basit mantigi bile yapamiyorsan sana hayirli isler yani.
Ben bu dunyayi ben veya sen yonettigimi soyledigimi hatirlamiyorum hic ama bir virusun cikmasiyla bu bunu belli etmiyor maalesef bu kadar kolay kanitlansa zaten JSTOR veyahut Taylor & Francis zaten kapardi hemen ama dedigim gibi gereken evidens yok.
Pseudoscience tabi baska ne senin attigin? Bilimsel hic bisey yok attigin linkde sadece atmacalar senin gibi. Bilimin somut halini seninle tartismam mumkun degil sadece, biraz basic knowledge'in olsa bu konuda olurdu ama o bile yok sende.
Amerika diyerek saçmaladım zaten kabul. Benim burada bir kaç gündür anlatmak istediğim onu da video veya karşıma gelen herhangi bir makaleyi burada paylaşarak belirtmek istediğim, bu virüsün basit bir virüs olmadığı. Ben buna inanıyorum. Buna inanma sebebim de daha önce dediğim gibi dünyayı paranın gücü yönetiyor, bunu anlamamak için zaten salak olmak lazım. Dünya nüfusu çok çok fazla. Adamlar yediklerimiz içtiklerimize her türlü zararlı maddeleri koyuyor. Coronavirusu ile yaşlı nüfusu yok etme planları olmadığı ne malum? Bu üst akıl dedikleri şey zaten ülkelerin üstünde. Biraz mantık yürütüyorum ve benim gibi düşünün bir çok insan var. Tabiki dediklerimi ispatlayacak doğru düzgün bilimsel bir şey yok. Bunlar kolay kolay bir yerde yayınlanamaz zaten. 5G'nin bile coronaya sebep olduğunu düşünenler var. Spacebusters bu gibi bir sürü şeyi okuyunca izleyince insan ister istemez basit bir virüs olduğuna inanmak istemiyor.

Ben başından beri milleti bu şekilde zehirlemek istiyorum.

Almanya fena patladı.Neredeyse İtalya kadar vaka açıklandılar bugün. Ölü sayısının az olmasının sebebi yakalananların çok büyük bir kısmının genç olmasıymış. Yaşlılara bulaşınca onlar da patlar :/

Bana cevap yazmis onuda yanitladim. Foruma veya bu konu insanlari yanlis bilgirlendirmesi icin mi acildi? Hatta bu donemde bunun ne kadar tehlikeli oldugunun farkindasindir umarim. Bende atayim o zaman iste kolonyayi icmek tamamen virusu olduruyor diye tedavi ediyor diye? Farki ne ikiside pseudoscience.
Bu konuda uyarı aldıysan geri çekilmelisin, ortada yanlış varsa biz gereğini yaparız.

Almanyada niye düzelen yok dogru dürüz. Vaka sayisi 20 bine yanasmis ama tek 180 kisi hastaligi atlatip düzelmis. Ciddi durumda olan sayisida tek 2. Burdaki sayilar diyer ülkere göre biraz tuhaf gibi.

Almanya fena patladı.Neredeyse İtalya kadar vaka açıklandılar bugün. Ölü sayısının az olmasının sebebi yakalananların çok büyük bir kısmının genç olmasıymış. Yaşlılara bulaşınca onlar da patlar :/

valla bana italya almanya rakamlarının bu kadar farklılaşması normal gelmiyor

neden almanyada gençlerde italyada yaşlılar yakalanmış

Amerika diyerek saçmaladım zaten kabul. Benim burada bir kaç gündür anlatmak istediğim onu da video veya karşıma gelen herhangi bir makaleyi burada paylaşarak belirtmek istediğim, bu virüsün basit bir virüs olmadığı. Ben buna inanıyorum. Buna inanma sebebim de daha önce dediğim gibi dünyayı paranın gücü yönetiyor, bunu anlamamak için zaten salak olmak lazım. Dünya nüfusu çok çok fazla. Adamlar yediklerimiz içtiklerimize her türlü zararlı maddeleri koyuyor. Coronavirusu ile yaşlı nüfusu yok etme planları olmadığı ne malum? Bu üst akıl dedikleri şey zaten ülkelerin üstünde. Biraz mantık yürütüyorum ve benim gibi düşünün bir çok insan var. Tabiki dediklerimi ispatlayacak doğru düzgün bilimsel bir şey yok. Bunlar kolay kolay bir yerde yayınlanamaz zaten. 5G'nin bile coronaya sebep olduğunu düşünenler var. Spacebusters bu gibi bir sürü şeyi okuyunca izleyince insan ister istemez basit bir virüs olduğuna inanmak istemiyor.

Ben başından beri milleti bu şekilde zehirlemek istiyorum.
Oki boyle bir olasilik var diyelim.
Peki o zaman sadece basit bir virus olma ihtimalleri ne kadar? Yok mu yani boyle bisey olamaz mi?
Hatta pangolin'de corona virusuna cok yakin bir virus bulundu? Yani buna inanmak cok mu zor ben bunu anlamiyorum. Ekonomik para vs. suan kim kimin en cok kayipettigi bile belli degil amerikada yapraga yedi bu durumda Trumpun secim kampanyasi bile ayvayi yiyebilir yani.
Issizlikden, ekonominin batmasiyla kim kazaniyor allah askina.
Her olaydan sonra Amerikanin oyunudur demenin bir tutar yani yok yani.

9/11 olaylari mesela ben bunun Amerika yapmadigini demiyorum yapmis olabilir, mass-surveillance bile snowden cikmadan once var mi yok mu tartisilirken bile cogu insan olabilir yani neden olmasin diyodu yani amerika cok pisliklar yapti ama senin bahsettigin gibi gizli aileler yonetiyormusda boyle yapiyormusda banka sahipleri zaten white house'da inanilmaz bir effekti var bunu biliyoruz zaten bunu bilimde hayir boyle degil demiyo ki zaten.

Senin bahettigin zengin aileler soyle effekti koyabiliyor ama butun dunyayi yonetiyor demek sacma -> Hukumeti etkiliyor -> Hukumet ailerlerin istedigi tarzda siyaset yurutuyor -> Dispolitikayida boyle yurutuyor -> Diger ulkeleride benim dispolitikam dogru diye ikna etmeye calisiyor, benimle olun diyo vs.
Yani bunlar siyasetin icinde var zaten, siyasi bilimin icindede var.

.
20200320_213454.webp

Senin şu nüfus başına yatak sayısıyla ilgili kaynağın neydi? Atsana bir.
Benim attigim 2016di ve sadece avrupa ulkelerinin yatak kapasitesiydi

Bu haberdeki veriler daha aydinlatici

Oki boyle bir olasilik var diyelim.
Peki o zaman sadece basit bir virus olma ihtimalleri ne kadar? Yok mu yani boyle bisey olamaz mi?
Hatta pangolin'de corona virusuna cok yakin bir virus bulundu? Yani buna inanmak cok mu zor ben bunu anlamiyorum. Ekonomik para vs. suan kim kimin en cok kayipettigi bile belli degil amerikada yapraga yedi bu durumda Trumpun secim kampanyasi bile ayvayi yiyebilir yani.
Issizlikden, ekonominin batmasiyla kim kazaniyor allah askina.
Her olaydan sonra Amerikanin oyunudur demenin bir tutar yani yok yani.

9/11 olaylari mesela ben bunun Amerika yapmadigini demiyorum yapmis olabilir, mass-surveillance bile snowden cikmadan once var mi yok mu tartisilirken bile cogu insan olabilir yani neden olmasin diyodu yani amerika cok pisliklar yapti ama senin bahsettigin gibi gizli aileler yonetiyormusda boyle yapiyormusda banka sahipleri zaten white house'da inanilmaz bir effekti var bunu biliyoruz zaten bunu bilimde inkar etmiyor ki zaten.

pre exposure prophylaxis doesnt work for corona so they have to vaccinate it differently than other viruses

[9:41 PM]
the most likely story of its origin is

canada was confirmed developing it in a lab
the USA customs officials 100% confirmed siezed samples of it being stolen by chinese citizens working at the canadian lab en route to china last year, was in the news

china stole bioweapon from the west,

most likely either mishandled it and let it loose on accident

Bir iddaa, article bulursam yollarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt