- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.748
Bu saatten sonra kimse bana mücadele falan demesin. Herkes sokaklarda cirit atıyor. Bizimkiler hala duyduğunu anlamakta zorlanan halkımıza eve girin diyor. Çaktırmadan doğal bağışıklığa doğru gidiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devran dönerse o çinin damına fena koyarlar yalnızÇinlilerin malafatı nekadar küçük bilinirse bilinsin, adamlar yinede butun dunyanin damına koymayi basarmis.
Kutlamakta beis görmüyorum
her akşam karahaber beklemenin gerginliği de cabasıBakan niye gecenin bir yarisi aciklama yapiyor yav millet tribe giriyor uyuyamiyoruz
Benzer cümleleri umreden gelenlerin karantinaya alınmaması üzerine de kurmuştuk hatırlarsan. Kışlalarda zaten hastalık bol ve virüsün yayılması için daha uygun bir ortam olamaz. Aileler falan uğurlamada, %100 yaşlılar da gelmiştir. Akıl almaz şekilde mantıksız geliyor sokağa çıkma yasağı vs konuşulan günlerde.
Benim oturduğum yerde de 2-3 konvoy geçti bugün, gerçekten bedellilerin celbini erteleyip normal askerlerinkini niye ertelemediler çözemiyorum mantığa oturmuyor çünkü.
Vatandasimizin ve yonetimimizin hep zkinin ucuyla is yaptigi konusunda mutabik olabiliriz
Benim oturduğum yerde de 2-3 konvoy geçti bugün, gerçekten bedellilerin celbini erteleyip normal askerlerinkini niye ertelemediler çözemiyorum mantığa oturmuyor çünkü.
Tabi reis haklısın da bu hayvanların içinde en çok parazit bulunduran hayvan domuz'dur mesela. Tum gawur milleti istisnasiz her gun bu hayvanin etinden faydalaniyor.vahşi doğada yaşamayan hayvanın penisini de yeseler beni ilgilendirmez şahsen ama vahşi hayvanların bağışıklığı kuvvetli olduğu için taşıdıkları virüsler de bi okadar zararlı ve etkili oluyor
bi de kışlalarda iyice yayıp salarlarsa o askerleri direk finish him çekerler ülkeyeBenzer cümleleri umreden gelenlerin karantinaya alınmaması üzerine de kurmuştuk hatırlarsan. Kışlalarda zaten hastalık bol ve virüsün yayılması için daha uygun bir ortam olamaz. Aileler falan uğurlamada, %100 yaşlılar da gelmiştir. Akıl almaz şekilde mantıksız geliyor sokağa çıkma yasağı vs konuşulan günlerde.
Umre olayına benzemez umarım.
Her günün sonraki sabahı verseler daha iyi olur bence deBakan niye gecenin bir yarisi aciklama yapiyor yav millet tribe giriyor uyuyamiyoruz
Aynen 100%Ya bu konu zaten büyük oranda geyikten ibaret. Hayvanlara eziyet eden, canlı canlı kaynatan vs gibi örnekler dışında dediğin gibi sövülecek bir durum yok geneline yayılmış bir yeme kültüründen söz edemeyiz. Çin ile ilgili esas sıkıntı vakayı 1 ay veya daha uzun bir süre saklamış olması, gerisi magazin fasa fiso. Bizde hayvan bağırsağı yiyoruz, midesi yiyoruz, böbrek yiyoruz vs vs. Hayvana şiddet ve eziyet mevzusu hayvansal ürün tüketen her toplumda mevcut, millet mezbahalarda falan neler olduğundan bihaber Çin'e özel falan sanıyorlar bu durumu.
orası öyle ama bu tarz dünyayı kasıp kavuran virüsler hep fare yarasa gibi hayvanlardan çıkmış.Tabi reis haklısın da bu hayvanların içinde en çok parazit bulunduran hayvan domuz'dur mesela. Tum gawur milleti istisnasiz her gun bu hayvanin etinden faydalaniyor.
Aa græssted. nope sjælland'e ayak basmam zaten en yakin zamanda su ulkeden s olup gitmeyi dusunuyorum.![]()
Græsted - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ya bu konu zaten büyük oranda geyikten ibaret. Hayvanlara eziyet eden, canlı canlı kaynatan vs gibi örnekler dışında dediğin gibi sövülecek bir durum yok geneline yayılmış bir yeme kültüründen söz edemeyiz. Çin ile ilgili esas sıkıntı vakayı 1 ay veya daha uzun bir süre saklamış olması, gerisi magazin fasa fiso. Bizde hayvan bağırsağı yiyoruz, midesi yiyoruz, böbrek yiyoruz vs vs. Hayvana şiddet ve eziyet mevzusu hayvansal ürün tüketen her toplumda mevcut, millet mezbahalarda falan neler olduğundan bihaber Çin'e özel falan sanıyorlar bu durumu.