Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra kimse bana mücadele falan demesin. Herkes sokaklarda cirit atıyor. Bizimkiler hala duyduğunu anlamakta zorlanan halkımıza eve girin diyor. Çaktırmadan doğal bağışıklığa doğru gidiyoruz.

Ya adamlar açıklama yapmış yine Çinli bir satıcı, bu bela artık bizim sorunumuz değil, kaldığımız yerden iki ve dört ayaklı, kanatlı olan her şeyi yemeye devam edeceğiz diye, biz ne anlatsak boş.

çanakkalede yoh eşşeğin s.ki diye bir deyiş vardı

çinliler aşmış olayı

Sayilarin basliga eklenmesi guzel olmus, beni cinde virusun ilk ciktigi zamanlara goturdu

Umarim burada da olu sayisi azalmaz

Amin

Benim oturduğum yerde de 2-3 konvoy geçti bugün, gerçekten bedellilerin celbini erteleyip normal askerlerinkini niye ertelemediler çözemiyorum mantığa oturmuyor çünkü.
Benzer cümleleri umreden gelenlerin karantinaya alınmaması üzerine de kurmuştuk hatırlarsan. Kışlalarda zaten hastalık bol ve virüsün yayılması için daha uygun bir ortam olamaz. Aileler falan uğurlamada, %100 yaşlılar da gelmiştir. Akıl almaz şekilde mantıksız geliyor sokağa çıkma yasağı vs konuşulan günlerde.

Umre olayına benzemez umarım.

vahşi doğada yaşamayan hayvanın penisini de yeseler beni ilgilendirmez şahsen ama vahşi hayvanların bağışıklığı kuvvetli olduğu için taşıdıkları virüsler de bi okadar zararlı ve etkili oluyor
Tabi reis haklısın da bu hayvanların içinde en çok parazit bulunduran hayvan domuz'dur mesela. Tum gawur milleti istisnasiz her gun bu hayvanin etinden faydalaniyor.

Benzer cümleleri umreden gelenlerin karantinaya alınmaması üzerine de kurmuştuk hatırlarsan. Kışlalarda zaten hastalık bol ve virüsün yayılması için daha uygun bir ortam olamaz. Aileler falan uğurlamada, %100 yaşlılar da gelmiştir. Akıl almaz şekilde mantıksız geliyor sokağa çıkma yasağı vs konuşulan günlerde.

Umre olayına benzemez umarım.
bi de kışlalarda iyice yayıp salarlarsa o askerleri direk finish him çekerler ülkeye

Son açıklanan rakamlara göre vaka sayısı olarak birçok Avrupa ülkesini geçeceğiz gibi. Maalesef yeterli tedbirler alınmadı bir de umreden yurt dışından bir ton insan geldi. Halkın çoğunluğunun virüsten haberdar olmaması ya da haberdar olup ciddiye almaması özellikle yaşlıların bu tutumu maalesef bize pahalıya patlayacak.

bu ne kardeşim ya yaşlı ve belli rahatsızlıkları olan 5 kişi ölmüş bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı geçen gün canan hoca zırvalıyor demiştim programın ilerleyen sürelerinde kadına hak vermeye başladım sistematik bir şekilde olayı anlatmaya çalıştığı için sonuna kadar dinlemek gerekiyormuş.Ortalığı ayağa kaldırmayın birey olarak düzgün beslenin ve hastalığın bulaşma koşullarını oluşturan hareketlerden uzak durun demişti bu bitecek yada aşısı üretilecek birşey değil grip nasıl her zaman ortaya çıkıyorsa buda aynı şekilde devamlı ortaya çıkmaya devam edecek demişti.

Ben artık bu açıdan bakıyorum olaya gerçektende ölenlerin bu basit virüs dışında ölmesine sebep başka etkenlerde var ve ölüm nedenleri sadece virüs değil.

Ya bu konu zaten büyük oranda geyikten ibaret. Hayvanlara eziyet eden, canlı canlı kaynatan vs gibi örnekler dışında dediğin gibi sövülecek bir durum yok geneline yayılmış bir yeme kültüründen söz edemeyiz. Çin ile ilgili esas sıkıntı vakayı 1 ay veya daha uzun bir süre saklamış olması, gerisi magazin fasa fiso. Bizde hayvan bağırsağı yiyoruz, midesi yiyoruz, böbrek yiyoruz vs vs. Hayvana şiddet ve eziyet mevzusu hayvansal ürün tüketen her toplumda mevcut, millet mezbahalarda falan neler olduğundan bihaber Çin'e özel falan sanıyorlar bu durumu.
Aynen 100%

Gerçi bundan sonra yarasa çorbası içen her kimse essek sudan gelesiye kadar dovulmeli kim olursa olsun.

Ya bu konu zaten büyük oranda geyikten ibaret. Hayvanlara eziyet eden, canlı canlı kaynatan vs gibi örnekler dışında dediğin gibi sövülecek bir durum yok geneline yayılmış bir yeme kültüründen söz edemeyiz. Çin ile ilgili esas sıkıntı vakayı 1 ay veya daha uzun bir süre saklamış olması, gerisi magazin fasa fiso. Bizde hayvan bağırsağı yiyoruz, midesi yiyoruz, böbrek yiyoruz vs vs. Hayvana şiddet ve eziyet mevzusu hayvansal ürün tüketen her toplumda mevcut, millet mezbahalarda falan neler olduğundan bihaber Çin'e özel falan sanıyorlar bu durumu.

bence bütün dünyanın garipsediği ayrı bir anormallik var bunlarda

her kültürde bir iki egzotik tat olur da bu ne

bir de hayvanları neredeyse sürekli canlı canlı pişiriyor

balığı dahi canlı doğramak nedir allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt