- 4 Ağustos 2009
- 90.081
- 70.949
- 5.188
Selam dostum nasilsinselam buyuk usta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam dostum nasilsinselam buyuk usta
Selam dostum nasilsin
bis zu diyor yani 25 bin euroya kadar ceza yiyebilirsiniz diyor. herkese direkt olarak 25 bin euro ceza yok yani. bu yasagi delmesinler diye uygulamaya koyduklari bir sey.Bayernde dışarı çıkana 25k avro ceza vermişler doğru mu @Murat Saylak
Geliyoruz!
Geliyoruz!
Geliyoruz!
üstadın seni hayal kırıklığına uğratma puanını alalımyeni update almamıs ismail enver
henuz bu versiyonda midye cumaya kacak gırme gibi guncellemeler yok sonrakı yamada gelecek
mücahitlik seviyesi -0.5 puan artık 8 den düstüüstadın seni hayal kırıklığına uğratma puanını alalım
1-10 arası
En çokta keriz kandırmaktan anlıyor üstadEvet,24 mart haftasını da o yazdi.arada twitlerine bak. Mitoloji,matematik her halttan anliyo
teleskopla virüs kafilelerin hareketlerini ve akınlarını izliyorEn çokta keriz kandırmaktan anlıyor üstad
yıldızın adı corona cıkarsa sasırmam31 mart-11 nisan arasi yasli,düşkün insanlara,akrabalarınıza dikkat edin.sosyal iletisimlerini kesin.su an bi yildiz varmis,yaslilari isaret ediyomus.
Senin gibi yorum yapanlara saygi duymakla beraber,sen ne kadar guluyosan onlar bin kati guluyo size.o yuzden dert degil. Oguzhan hoca cok.degerlidirEn çokta keriz kandırmaktan anlıyor üstad
Aaaoooooooovvvvvvvyıldızın adı corona cıkarsa sasırmam
Ahahahah su an butun gezegenler corona adli bi takim yildizi uzerinde zaten.hersey belliyıldızın adı corona cıkarsa sasırmam