- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben demiyorum uzman astrologlar diyo,ben haber getiriyorum sadece.ayrica 24 mart haftasi o 31 marta akadar olan sure yaniSergen burda mı? Kaldı 3 günün Sergen bakalım 24ü diyip duruyordun
burunumuzda tütüyor
Ne zmaan baktim ben snein haritana ya,hatırlamıyorum bile.bilgilerini at detayli bakalim
Alemdar Ibaret olabilir@İsmail Enver değil mi lan bu?
İnşallah transfer dönemindeki gibi haberler alıyorsundur Sergen yoksa işimiz işBen demiyorum uzman astrologlar diyo,ben haber getiriyorum sadece.ayrica 24 mart haftasi o 31 marta akadar olan sure yani
Ne zmaan baktim ben snein haritana ya,hatırlamıyorum bile.bilgilerini at detayli bakalim
hangi yıldıza bakıp gördü bunu acaba
10 yil sonra soyumuzu tehdit edecekmis bu virus
Simdi dediki,10 yil icinde bilim cok gelisir.50 tane asi bulnur,coronayi tokatlariz10 yıla kalmıyacak gibi
nerde dıyorSimdi dediki,10 yil icinde bilim cok gelisir.50 tane asi bulnur,coronayi tokatlariz
bunu ben foruma yazsam gelecek tek cevap KT küfürü olur. cümlenin sonunda gerizekaliya baglayip cümleyi bitirir. üstüne o yorumu berke deniz begenir, akabinde mevzu kapanirdi. bu adam twitterda bunu yazip 76 rt ve 703 begeni almis.