Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ülkelerin şuana kadar yaptığı test sayısı ile ilgili haber veya bilgi bulan var mı
kaynaklarını bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülkelerin şuana kadar yaptığı test sayısı ile ilgili haber veya bilgi bulan var mı
virüsleri börtü böcek yiyerek dehlemedilerse saglikta devrim yaratmis olmalari gerekiyor yahut rakamlari gizliyorlar. coronadan ölen varsa bile diger hastaligini yazip geciyor olabilirler. her b.ku yemelerine ragmen virüs kaptiklarina göre birinci ihtimal cok zayif.![]()
Microsoft Bing COVID-19 Tracker
Track confirmed cases of COVID-19 around the globe with Bingwww.bing.com
Ya bu Çin'e nolmuş abi böyle 71k iyileşmiş 6k hasta kalmış görünüyor. Doğru mu beyler bunlar? Bu nasıl oluyor ya anasını ağlattılar dünyanın kendileri nasıl kurtuldu
bi hikayeye göre cin ilacı bulmus,ama saklıyomuş : )ülkelerin şuana kadar yaptığı test sayısı ile ilgili haber veya bilgi bulan var mı
ilacı buldular ama yeteecek mi o ilac belirsiz.yani yetişmesi konusunda ülkelere...nisan gibi ortaya cıkar mevzu![]()
Ya bu Çin'e nolmuş abi böyle 71k iyileşmiş 6k hasta kalmış görünüyor. Doğru mu beyler bunlar? Bu nasıl oluyor ya anasını ağlattılar dünyanın kendileri nasıl kurtuldu
Avrupanin hicbir zaman uygulayamayacagi sert tedbirlerle kurtuldular![]()
ilacı bulup bide söylememek gibi şerefsizliği de yapar bunlar valla.ilacı buldular ama yeteecek mi o ilac belirsiz.yani yetişmesi konusunda ülkelere...nisan gibi ortaya cıkar mevzu
ilacın,aşının ülkelere yayılısı vs 1 ay surer diyolarilacı bulup bide söylememek gibi şerefsizliği de yapar bunlar valla.
kım dıyor astrolog muilacın,aşının ülkelere yayılısı vs 1 ay surer diyolar
bak seninle ilgili ruyaya yatarım,kızdırma benikım dıyor astrolog mu

bizim nüfus 80 milyon + x suriyeli ama onlarin nüfüs 1 milyar üstüCoronadan ölmeyi yeğlerim çinin bulacağı ilacı kullanmaktansa
1000 ismail enver 10000 çinliyi yok ederbizim nüfus 80 milyon + x suriyeli ama onlarin nüfüs 1 milyar üstü
resmen bizim ülke nüfusu onlarin ülke nüfusunun %5.5 civarina falan denk geliyor
yok edemeyecekleri ülke yok sayilir..
Rüyada kötü şeyler mi yapçaksınız?bak seninle ilgili ruyaya yatarım,kızdırma beni![]()
Bizimkiler neden her bu tarz gönderinin altına bayrak spamliyor anlamadım.
yok yav,öyle degil.ben sampiyon oldugumuza dair,maclara dair ruya görüyorum,osmanla paylasıyorum hatta.dalgasına dedim ama ruyalarım cıkıyoRüyada kötü şeyler mi yapçaksınız?
abi tasıdım yorumu,görsünler biz yalancı degiliz : )Yalan yok...bildi vallahi ki gecen yilda bilmisti. Biraz ürkütücü buldum Sergeni ..Tesadüfte olabilir tabiki ama baya baya detayli bir kac sey söyledi bana. Korktum ben bu delikanlidan![]()
ulan sergen buyucu falan mısın acık konusabi tasıdım yorumu,görsünler biz yalancı degiliz : )