Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan sergen buyucu falan mısın acık konus
abi tasıdım yorumu,görsünler biz yalancı degiliz : )
Bu kimdi modum gözüm bi yerden ısırıyor
ulan sergen buyucu falan mısın acık konus
Bu kimdi modum gözüm bi yerden ısırıyor
kilo ve para konusuna dair bi bilgim yok hakkında.hatta senden alıntı da cok az yapıyorum.burda en cok osmanla muhabbetteyim.fal degilde öngörü astrolojisorun degil....hadi kilo...para konusunu burada yaptigim yorumlardan uydurdu diyebilirim de ev konusunu bilmen mümkün degil acikcasi. Yazdigin tüm yorumunda karavana olmadi üstelik. Ev konusunu hadi sansa baglaya biliriz yinede diyelim
Ne olursa olsun falsiz kalma ama falada inanma güzel kardesimAma ilginc buldum yinede yani
herkesın ruyasında gordugu adammısBu kimdi modum gözüm bi yerden ısırıyor
Bakamıyorum fotoya ya googleda arattım biri ümraniye sapığı + berkin elvan kırması demişberkan elvan
kilo ve para konusuna dair bi bilgim yok hakkında.hatta senden alıntı da cok az yapıyorum.burda en cok osmanla muhabbetteyim.fal degilde öngörü astroloji
Bakamıyorum fotoya ya googleda arattım biri ümraniye sapığı + berkin elvan kırması demiş) diğerleride herkesin rüyasında gördüğü adam yazmış. Fotoya baktıkça içim gıcıklanıyor mk
Ben öyle biliyorum. Epeydir goygoyu dönüyordu.yanlış
yok,sana baktıgımı hatırlıyorum ama bi önceki seneyle aynı olmaz degerlendirme,her sene baska etkiler altındasın.ama para evi dolu sende bu sene ve aileden kaynaklanan harcamalar söz konusu,sahip oldugun eve dair harcamalarKilo meslesinde evet olabilir dedigin. yani görmemis olabilirsin de Maddi konusunda gecen yilda baktigin faldan yolla cikarak yorum yapmis olabilirsin belkide diye düsündüm acikcasi bir an.
Onu mumla arar oldukÜmraniye sapığı vardı bi ara harbi ne korkardık dışarı çıkmaya be