Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce sike yaptıysa ortaya ciksin,kume dussun de demistim ben ha?adaletli bi tff düşürürdu.ersan gulum transferi yuzunden ceza alip silinen üyeliğimin ardindan aldigim uyelik 2 temmuz 2011 aksam saat 9 sulariydi.ertesi sabah saat 9 gibi sike ortaya cikti😂

Fenerbahce sike yaptıysa ortaya ciksin,kume dussun de demistim ben ha?adaletli bi tff düşürürdu.ersan gulum transferi yuzunden ceza alip silinen üyeliğimin ardindan aldigim uyelik 2 temmuz 2011 aksam saat 9 sulariydi.ertesi sabah saat 9 gibi sike ortaya cikti😂
Sabah mı çıkmıştı allah allah akşam değil mi

Aziz baskani sabah yakaladilardi galiba,konu foruma sabah acildi.fenerli bi abiyi de attik forumdan ogun.
Olay ama gece patladı bence çünkü acayip net hatırlıyorum o günü abddeydim sabah 7de pcyi açtım fenerli ark uyuyordu onu uyandırdım çocuk 15 dakika donup kalmıştı

ya da ben mi yanlış hatırlıyom öğle miydi acaba bak şimdi hafıza karıştı

Olay ama gece patladı bence çünkü acayip net hatırlıyorum o günü abddeydim sabah 7de pcyi açtım fenerli ark uyuyordu onu uyandırdım çocuk 15 dakika donup kalmıştı
Valla burda sabahti mevzunun patladigi an.eksi sozluk cayir cayirdi.hatta benim is görüşmem vardi o hafta .3 temmuz 2011 pazardi.pazaar sabahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt