- 27 Ocak 2010
- 138.962
- 105.183
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başlığı kim çin virüsü yaptı acaba
envanter anlamında
Simdi bunu yapana mal desek forumdaki bir yetkiliye mal demekten ceza yiyebiliriz bu yuzden sakin soylemeyin.Malesef site iyice saçma sapan cehalet ve ırkçılık kokan bir yer olmaya başladı . Konunun başlarında oh oh yayılsın Çin'deki insanlar ölsün ekonomileri de çöksün diye göbeklerini kaşıyan zihniyet şimdi de başlığı Çin Virüsü yapmış . Bilimsel olarak böyle geçmiyor . Salak salak yemek yeme videoları koyup ırkçılık yapıp kendinizi tatmin ediyorsunuz zavallı bir haliniz var doğrusu . Objektiflikten rasyonellikten bilimden o kadar uzak o kadar acınası ve ırkçısınız ki .
Forumda olup doğru olduğunu düşündüğümüzü yazmadıktan sonra forumda olmanın bir anlamı yok . Göte göt demek küfür değil hakikattir. Forumun kurallarında küfür ceza mıymış ? Evet . Pekala ırkçılık ceza mıymış ? Evet . Şu forumda herkes deli gibi ırkçılık yapıyor da ırkçılıktan kime ne zaman ceza vermişler acaba ? Irkçılık sadece kendi ırkından olana yapılınca mı ceza olarak değerlendiriliyor ?Simdi bunu yapana mal desek forumdaki bir yetkiliye mal demekten ceza yiyebiliriz bu yuzden sakin soylemeyin.
by Trueadi ztn Wuhan virusuydu ??? cin contain etmeyip virusnen ilgili kanitlari imha edip doktorlara sirf virus var dedigi icin zulmediyorsa adi CHINA virusu degil de nedir o halde
ltfen basliga CHINA virusu ibaresini tekrar ekleyiniz
Sen sinirlenince arka planda keyiflenip kendi aralarinda "nasil da sinirlendirdim herifi" diyen modlar oldugu surece bu sorunlara cozum bulamayiz.Forumda olup doğru olduğunu düşündüğümüzü yazmadıktan sonra forumda olmanın bir anlamı yok . Göte göt demek küfür değil hakikattir. Forumun kurallarında küfür ceza mıymış ? Evet . Pekala ırkçılık ceza mıymış ? Evet . Şu forumda herkes deli gibi ırkçılık yapıyor da ırkçılıktan kime ne zaman ceza vermişler acaba ? Irkçılık sadece kendi ırkından olana yapılınca mı ceza olarak değerlendiriliyor ?
Öncelikle Çin hükümetinin yaptığı yanlışları Çinli insanların tümüne yükleyip gebersinler demek ırkçılıktır . Türk hükümetlerinin yaptığı yanlışları Türk insanının tamamına yüklemekle eş değerdir . Lakin bunu anlamak için konuya rasyonel bakmak gerekir . Virüsün adı hangi bilimsel makalede wuhan virisü olarak geçiyor ? Ben böyle bir şey bilmiyorum ama diyelim ki ben kaçırmış olayım ve bilimsel adı Wuhan virüsü olsun . Bunu Çin virüsü diye nitelendirmenin sebebi tamamen ırkçılıktır ortalama beyni çalışan objektif bir insan bunu söylemenin altında yatan sebebin Çin'e ve Çinlilere bok atmak olduğunun farkında olur . Dolayısıyla kelime oyunları yapmaya gerek yok dostum .adi ztn Wuhan virusuydu ??? cin contain etmeyip virusnen ilgili kanitlari imha edip doktorlara sirf virus var dedigi icin zulmediyorsa adi CHINA virusu degil de nedir o halde
Virus sadece cinlileri etkilemiyor butun dunyayi etkiliyoradi ztn Wuhan virusuydu ??? cin contain etmeyip virusnen ilgili kanitlari imha edip doktorlara sirf virus var dedigi icin zulmediyorsa adi CHINA virusu degil de nedir o halde
Sen sinirlenince arka planda keyiflenip kendi aralarinda "nasil da sinirlendirdim herifi" diyen modlar oldugu surece bu sorunlara cozum bulamayiz.
Tek cozumu gecen gun yazdim, denetleyici olarak uyeler arasindan bir kac kisi secelim ve bizimle yonetim arasinda temsilcilik yapsin. Arka planda olanlari gorsun. Biz de orada ne donuyor bilelim.
Bu teklifimden sonra banlandim.