Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Onur Nigdeli

Ekli dosyayı görüntüle 75327

13 ocak dunya saglik orgutunun yayinlamis oldugu paperda gecen bir ifade sonra degisti ama herifler bile kullanmis nihayetinde
Süper bir kanıt olmuş bu fakat beni değil seni yanlışlar zira kullanılmış yanlış olduğuna karar verilmiş ve sonrasında kullanılmamış :) Teşekkür ederim minik araştırman için demek ne kadar yanlış olduklarının farkına varmışlar ve değiştirmişler . Zaten mesele gerçek bilim insanları olduğunda yanlışlarında diretmeyecek ve değişime açık olacak rasyonalitede oluyorlar :) .

20200321_175648.webp

Süper bir kanıt olmuş bu fakat beni değil seni yanlışlar zira kullanılmış yanlış olduğuna karar verilmiş ve sonrasında kullanılmamış :) Teşekkür ederim minik araştırman için demek ne kadar yanlış olduklarının farkına varmışlar ve değiştirmişler . Zaten mesele gerçek bilim insanları olduğunda yanlışlarında diretmeyecek ve değişime açık olacak rasyonalitede oluyorlar :) .

degerli kardesim duzgun bir sekilde tartisiyoruz eger laf sokmali post atilacaksa gerilmege niyetim yok minik arastirmami da senin "Virüsün adı hangi bilimsel makalede wuhan virisü olarak geçiyor ? " sozun uzerine yaparak 2 dkda Wuhan virusu lafini buldum, lutfen baska gayelerde isen cvp yazma

Çin'de üçüncü kez "ülke içi kaynaklı" yeni tip #koronavirüs vakası tespit edilmediği bildirildi.

Açıklamada, yurt dışından gelenlerde görülen ve "ithal vaka" adı verilen vaka sayısının 269'a çıktığı kaydedildi.

Azitromisin (Zitromax, Azitro) genellikle bakteriyel enfeksiyonların neden olduğu, bronşit, üst solunum yolu enfeksiyonları ve zatürre gibi hastalıkların tedavisinde sıklıkla kullanılan geniş spektrumlu bir antibiyotiktir. Günde tek doz 3 tablet oluyor bir kutuda. Son dönemde kullanıp bana en iyi gelen antibiyotikti.

Diğer antibiyotiği duymadım.

Ama bu bilgi verildi diye ikisini birden kullanmak delilik olur.

Üretici firma kökeni vs araştırılmalı. ABD kaynaklı ise şüphe ile bakılmalı şu durumda.

degerli kardesim duzgun bir sekilde tartisiyoruz eger laf sokmali post atilacaksa gerilmege niyetim yok minik arastirmami da senin "Virüsün adı hangi bilimsel makalede wuhan virisü olarak geçiyor ? " sozun uzerine yaparak 2 dkda Wuhan virusu lafini buldum, lutfen baska gayelerde isen cvp yazma
Başka gayelerde değilim laf sokmuyorum kaldı ki öyle düşünsem seni anlayacak kadar akıllı bulduğumu söylemezdim . Uzun zamandır bu sitedeyiz ve seninle hiç problemim olmadı eskiden daha aktiftin ve yanlış hatırlamıyorsam sevdiğim birçok mesaja da sahiptin . :)

Hangi makalede geçiyor ben kaçırmış olabilirim kaçırdıysam da Çin virüsü değil maksat başka vs açıklamamı da okuduğunu sanıyorum .Ve yine dediğim gibi kullanılmış yanlış olduğu düşünülmüş ve kullanılmıyor . Kullanılabilirdi de fakatmaksat Trump ve bu sitedeki Çinliler ölsüncülerdeki gibi ırkçı sebepler olmazdı mesele sadece bu :) .

Şu olay tamamen propaganda yav

merkel risk grubunda degıl mı? önlemsız gezerek halkı bilinclendırıyormu sımdı?

bunu goren sokaga daha fazla cıkar
valla maske almak istesen bile yok hastaneler bulamiyor... maske taksa almanyada maske icin adam öldürecek tipler cikar. panik havasi yaratmamak icin normal takiliyor güya

Azitromisin (Zitromax, Azitro) genellikle bakteriyel enfeksiyonların neden olduğu, bronşit, üst solunum yolu enfeksiyonları ve zatürre gibi hastalıkların tedavisinde sıklıkla kullanılan geniş spektrumlu bir antibiyotiktir. Günde tek doz 3 tablet oluyor bir kutuda. Son dönemde kullanıp bana en iyi gelen antibiyotikti.

Diğer antibiyotiği duymadım.

Ama bu bilgi verildi diye ikisini birden kullanmak delilik olur.

Üretici firma kökeni vs araştırılmalı. ABD kaynaklı ise şüphe ile bakılmalı şu durumda.

buda nerden cikti Alby

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt