Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Orada da benim gaza gelemem lazım, emin olamadım, olamıyorum kendimdenSosa batırma sende aleti dayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada da benim gaza gelemem lazım, emin olamadım, olamıyorum kendimdenSosa batırma sende aleti dayı.
Güzel bir ağız yapısı varOrada da benim gaza gelemem lazım, emin olamadım, olamıyorum kendimden
DinozorBu neyin tşağı?
Bunu hafif karamelize edip, köri sosunu ekleyeceksin bak o zaman nasıl güzel oluyor
Onu bilmem de bu kadın her türlü taşak çeşitlerinde yer gibiBu neyin tşağı?
Net üstat çiğ yenen her et mikrop saçar pastırma filan deme zira o zaten pişirilmiş tütsülenmiş kurutulmuşHangi noktasında gerçekleştiği net değil üstat dediğim gibi belki pangolini normal yersen birşey yoktur ama sidiğini içersen bulaşıyordur Arabistan'daki gibi![]()
Çiğ et kaynaklı olduğu kanıtlabdı mı? Likit bir şey olmasın üstatNet üstat çiğ yenen her et mikrop saçar pastırma filan deme zira o zaten pişirilmiş tütsülenmiş kurutulmuş![]()
Üstat okuyalım genelleme o çiğ etin hastalık olduğu sadece hastalığın Wuhan canlı hayvan pazarından çıktığı belliÇiğ et kaynaklı olduğu kanıtlabdı mı? Likit bir şey olmasın üstat![]()
İlk çıkış o ve pazarda sonra zaten aksırma tıksırma tipikYeme ile geçtiğine emin miyiz? sonuçta ısı/ateş en etkili dezenfekte edicidir.
Tamam ama benim yazdıklarımın cevabı o değil ki? Şu an neden kaynaklandığı net belli değil. Deve eti zannettiler mesela ama sidiği çıktı onun yerine pangolin gibi düşün üstat o kadar zor değilÜstat okuyalım genelleme o çiğ etin hastalık olduğu sadece hastalığın Wuhan canlı hayvan pazarından çıktığı belli
Okuyalım üstat hakim olursun okuma listesi atabilirim uydurmuyoruz zulmü mulüm diye riyakarlığa gerek yok hürmetlerTamam ama benim yazdıklarımın cevabı o değil ki? Şu an neden kaynaklandığı net belli değil. Deve eti zannettiler mesela ama sidiği çıktı onun yerine pangolin gibi düşün üstat o kadar zor değil![]()
Uzatmanın manası yok, belli belirsiz haberler üzerinden her gün yeni bir hayvana takılıp şoka girmeye de gerek yok. Bu kız senelerdir o videoları çekiyor belki, çinliler de yıllardır yiyor bunları. Mers de bir koronovirüs türü ve Arabistan yarımadasında deveden kaynaklı ortaya çıkıyor. Çin çok kalabalık, hijyen koşulları ve hayat şartları da kötü olduğu için bu tarz hastalıkların çıkma oranı da yayılma oranı da yükseliyor.
Uygurlara eziyet ettiler, dinsizler falan diye de olabilir tabii ama o kısma ben çok hakim değilim.
Zulüm yok diye bir şey demedim ki. Alakasız olduklarını belirttim. Bu da zaten tartışmaya kapalı bir gerçek.Okuyalım üstat hakim olursun okuma listesi atabilirim uydurmuyoruz zulmü mulüm diye riyakarlığa gerek yok hürmetler
evet ingilizcesi hypocrisy olan üstat yani bildiğimi sanıyorum iki yüzlülük yanılıyor muyum yoksa doğrusunu sen söyle şimdi tarama sözlüğü yok elimin altındaZulüm yok diye bir şey demedim ki. Alakasız olduklarını belirttim. Bu da zaten tartışmaya kapalı bir gerçek.
Riyakarlık diyerek neyi kastediyorsun? Kullandığın kelimenin ne manaya geldiğini biliyor musun?