- 20 Haziran 2011
- 60.745
- 68.964
- 4.758
Imparator aski ile yanip tutusuyordur ustad, macsizlikta cabasi@Ahmed Arif Kesen neredesin?? Bize senin gibi sürekli pozitif düşen topluma moral olacak yüzler lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imparator aski ile yanip tutusuyordur ustad, macsizlikta cabasi@Ahmed Arif Kesen neredesin?? Bize senin gibi sürekli pozitif düşen topluma moral olacak yüzler lazım.
Videonun ilk 45 saniyesi fail izlemeye devam etsem mi acaba. Neymiş insanlarda ilk defa görülmüş corona
İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görev yapan bir katibin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Virüsün; katibe, hemşire olan eşi aracılığıyla bulaştığı aktarıldı. Öte yandan, katibin çalıştığı mahkemedeki tüm görevlilere izin verilirken mahkemeler ve ilgili birimler kapatıldı.
Keyfin nasil manyak adam
Asıl ne yapacaksinPek hoş değil. Tv bozuldu sanırım. Tv bakınıyorum. Tekno marketler kapalı. Ne yapacağım bilemedim.
1 kere normal polis, 1 kere de sivil gelmiş. Ceza yazmadan gitmişler.
sürekli pozitiften sonra yarildim@Ahmed Arif Kesen neredesin?? Bize senin gibi sürekli pozitif düşen topluma moral olacak yüzler lazım.

Asıl ne yapacaksin
ub.mesaji
Yok ya onu demiyorumAsıl derdim koronaya bu da eklendi. Haklısın o varken buna üzülmek!
Yok ya onu demiyorum
ASIL
ub.mesaji