- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gazilerimize derhal gazı maaşı bağlansın.
ne dedi başkan sence gerçek sayı nedir almanyada.Gerçek Ölü sayıları gizli tutuluyor ki geçen sağlık bakanı ağzından kaçırdı canlı yayında
O da abd kaynaklı boş bir algı operasyonu. Maalesef bu durumda bile algı kasmak için her yolu deniyor bu ulkeler. Cin şu anda virüsü yendik dünya ya yardıma koşuyoruz algısı kasıyor. Abd buna karşı trump 3 gündür cin virüsü v.b adımlar att. Bu da başka algı 11 milyon insan ölücek ve bunu dünya dan gizleyecekler. Bu imkansız bir şey doğrudur ölüm sayısı 4 bin değildir max 40 bin olsun. 11 milyon ne imkansız.. Tarafsız gözle bakarsam cin olayın basinda hatalı gizlemeye çalıştı çok büyük bir hataydı ama daha sonra yaptıkları takdire şayan avrupanın çok önünde olduğunu kanıtladılar avrupa ve abd nin hatası da bu virüsü hafife aldılar bu dönemde çift taraflı veriler de manipülasyon ve algı olur . Valla cin benim beklediğimden hem önlemler hem de bu algı işinde baya basarili adamlar bir çok ülkeden teşekkür bile aldı yardımlaşma ayağına iyi algı kasıyorlar..Çin'de 11 milyon telefon hattı kapatılmış. Bence Çin'in açıkladığı ölü sayısı gerçek değildir.
Onur kardeşim bende rakamın abartılı olduğunu biliyorum. Lakin Çin'inde böyle bir karartma yapabileceğini de biliyoruz. İlk çıktığında saklamaya çalışan Çin Devleti idi. Sonra işler çığırından çıkınca insanlara açıkladılar. Eğer baştan bilgilendirilme yapılsa idi belki de küresel ölçekte önlemler alınıp daha az hasar ile atlatabilirdik. Çin'de 4000 kişi değil en az 40 bin kişinin hayatını kaybettiğini düşünüyorum. Hastahanelerde ölenler hariç insanlar sokaklarda can veriyordu. O sebepten o rakamlara inanmıyorum.O da abd kaynaklı boş bir algı operasyonu maalesef bu durumda bile algı kasmak için her yolu deniyor bu ulkeler cin şu anda virüsü yendik dünya ya yardıma koşuyoruz algısı kasıyor abd buna karşı trump 3 gündür cin virüsü v.b adımlar attı bu da başka algı 11 milyon insan ölücek ve bunu dünya dan gizleyecekler bu imkansız bir şey doğrudur ölüm sayısı 4 bin değildir max 40 bin 11 milyon ne imkansız tarafsız gözle bakarsam cin olayın ağzında hatalı bilemeye çalıştı çok büyük bir hataydı ama daha sonra yaptıkları takdire şayan avrupanın çok önünde olduğunu kanıtladılar avrupa ve abd nin hatası da bu virüsü hafife aldılar bu dönemde çift taraflı veriler de manipülasyon ve algı olur Valla cin benim beklediğimden hep önlemler hem de bu algı işinde baya basarili adamlar bir çok ülkeden teşekkür bile aldı yardımlaşma iyi algı kasıyorlar..
Abi dsö orada değil mi?Onur kardeşim bende rakamın abartılı olduğunu biliyorum. Lakin Çin'inde böyle bir karartma yapabileceğini de biliyoruz. İlk çıktığında saklamaya çalışan Çin Devleti idi. Sonra işler çığırından çıkınca insanlara açıkladılar. Eğer baştan bilgilendirilme yapılsa idi belki de küresel ölçekte önlemler alınıp daha az hasar ile atlatabilirdik. Çin'de 4000 kişi değil en az 40 bin kişinin hayatını kaybettiğini düşünüyorum. Hastahanelerde ölenler hariç insanlar sokaklarda can veriyordu. O sebepten o rakamlara inanmıyorum.
Umarım değildir.Doğru mu bu yav?
Abi dsö orada değil mi?
Benim bildiğim orada ve dsö güvenilir şeffaf bir kuruluş diye biliyorum. O yüzden yapabileceklerini sanmam.
Gunaydin tatli seyler
Umarim guzel bir gun olur
admınım 900 mılyon kullanıcısı varmıs operatörün 10 mılyon devede kulak zatenŞu konuyu az okuyun yav. Herkes kafasına göre sağda solda okuduğunu yeni yorum gibi yazıyor.
Çin'de bir ton yabancı vatandaş yaşıyordu ve kendi ülkelerine döndüler, mesela operatörler kullanıcı kaybından bahsediyorsa hangi ülke vatandaşları, kaç yaşındalar, nerelerde yaşıyorlar bunları da bildirsinler.
Bilgi kirliliği iyice had safhalara çıktı.
İşine ne geliyorsa mı?Dsö işine ne geliyorsa
İşine ne geliyorsa mı?
Bunu kanıtlayan bilgiler var mı?
Gerçekten şu forumda bir çok kişinin güven sorunu var gibi
@Ibrahim Özveren bu konuyu sen çözersin başkanım!
mıllet dısarda bosa evde oturuyoz