- 30 Ağustos 2009
- 29.733
- 18.943
- 2.348
Dün bir bayan kendisinin ve ailesinin korona hastası olduğunu paylaşıp dedesinin yoğun bakımda olduğunu söylemişti. O aile Konya da imiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikaye bu SARS a karşı yapılan bir aşı brevet si. Twitter a EP 1694829-B1 yazdınmi bir çok bilgi çıkar bunun yalan olduğuna dair.![]()
Brevet EP 1694829-B1, une vidéo complètement fausse sur le coronavirus
Une fausse vidéo devenue virale prétend que le coronavirus a été inventé en 2004. Retrouvez la vérité sur le brevet utilisé comme référence.www.francoischarron.com
Bunu çevirdim burda bu videonun uydurma olduğuna dair bir şeyler yazıyor. Fransız renktaşlar ne diyor bu konuda?
Limonlu yeşil çay içiyorum, normal de klozete dökerim.Burayı okudukça boğazda bir yanma hissi oluyor kalkıp tuzlu su gargara yapıyorum ateş yok ama öksürük sigaradan diye ümit ediyorum.. iyice sıyırdık.
Limonlu yeşil çay içiyorum, normal de klozete dökerim.
1 kilo sarımsak aldım, hap gibi yutuyorum.Ben sarımsak soğan bayılırım umarım faydasını görürüm.. şuan herkes onu öneriyor.
şu alt yazı doğru mu fransizdaslar
Heralde müdürlerin insiyatifine bırakıldıYine de o kamu kurumunun müdüründe mi insiyatif? Kıstasları belirleyecek olan o mu?
evet labaratuar virüsü demıstik
@Keramettin TANRIVERDİ @Hayri Cund @Demir P. Baş @Mehmet Arslaner @Emrah Yıldırım @Mehmet Eroğlu @Berke Deniz
@Can Karabacak @Umut Gül
videoyu yayalım ızleyelım
Elimizde yetkiler var gerekeni yaparız. Önlerinde 10-12 saat süre var gerekirse fabrikalarına el koyarız"İçişleri Bakanı : "Eş zamanlı olarak yaptığımız baskınlarda maske stoğu yapan firmalar tespit ettik. Maske stokları yapan firmalar 12 saat içinde depolarında yaptıkları stokları piyasaya sürmezlerse işlem başlatacağız."
Suriyede ki ilk vaka sağlık bakanıymis.