Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir bayan kendisinin ve ailesinin korona hastası olduğunu paylaşıp dedesinin yoğun bakımda olduğunu söylemişti. O aile Konya da imiş.

Bunu çevirdim burda bu videonun uydurma olduğuna dair bir şeyler yazıyor. Fransız renktaşlar ne diyor bu konuda?
Hikaye bu SARS a karşı yapılan bir aşı brevet si. Twitter a EP 1694829-B1 yazdınmi bir çok bilgi çıkar bunun yalan olduğuna dair.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Burayı okudukça boğazda bir yanma hissi oluyor kalkıp tuzlu su gargara yapıyorum ateş yok ama öksürük sigaradan diye ümit ediyorum.. iyice sıyırdık.

İçişleri Bakanı : "Eş zamanlı olarak yaptığımız baskınlarda maske stoğu yapan firmalar tespit ettik. Maske stokları yapan firmalar 12 saat içinde depolarında yaptıkları stokları piyasaya sürmezlerse işlem başlatacağız."

Bunlar niye halen şehir veya bölge paylaşmıyor?

Videoyu izledim özet geceyim sars ile yeni tip corona virüsü 2003 yılında wuhanda fransızlar ile kurulan labaratuarda birlestirilmiş. yeni tip virüs yaratılmış aşısı falan belliymiş patent başvurusu bile yapmışlar. Aşıyı bulacak şirketin adını virüsü kımlerın yaptıgını falan söyluyorlar videoda

İçişleri Bakanı : "Eş zamanlı olarak yaptığımız baskınlarda maske stoğu yapan firmalar tespit ettik. Maske stokları yapan firmalar 12 saat içinde depolarında yaptıkları stokları piyasaya sürmezlerse işlem başlatacağız."
Elimizde yetkiler var gerekeni yaparız. Önlerinde 10-12 saat süre var gerekirse fabrikalarına el koyarız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt