- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
artık 100 tlden satarlar dekorasyonlu maskeleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim taraf kuvvetle muhtemel baya sıcak olacak. Ona göre aga.![]()
İspanya'dan acı haber! 21 yaşında corona virüsten hayatını kaybetti...
İspanya'da Malaga şehrindeki Atletico Portada Alta takımının 21 yaşındaki antrenörü Francisco Garcia, löseminin de etkisiyle koronvirüsten kurtulamadı.www.milliyet.com.tr
Öbür dünyada görüşürüz Onur..
Çorumlu teyzenin hikayesini de okudun mu?Videoyu izledim özet geceyim sars ile yeni tip corona virüsü 2003 yılında wuhanda fransızlar ile kurulan labaratuarda birlestirilmiş. yeni tip virüs yaratılmış aşısı falan belliymiş patent başvurusu bile yapmışlar. Aşıyı bulacak şirketin adını virüsü kımlerın yaptıgını falan söyluyorlar videoda
ben artık ikna oldumÇorumlu teyzenin hikayesini de okudun mu?
izliyorum da izlerken dediklerine göre araştırma yapıyorum şöyle bi açıklama türünde bi şeyle karşılaştım.evet labaratuar virüsü demıstik
@Keramettin TANRIVERDİ @Hayri Cund @Demir P. Baş @Mehmet Arslaner @Emrah Yıldırım @Mehmet Eroğlu @Berke Deniz
@Can Karabacak @Umut Gül
videoyu yayalım ızleyelım
Normal. Şimdi dik otur başın dik bi vaziyette otur dilini damağına yapıştır 30 sn sayKonuya giripte okumaya basladıgım an nefesim daralıyor eyy forum ahalisi. Normal mi
ünlü gökbilimci ve rüya tabirleri ustası 23 mart haftasını işaret etmiştiAz kaldı arkadaşlar biraz sabır Sergo 1 haftaya aşı tamam demişti son 2 gün kaldı sıkın dişinizi.
Cümleten hürmetler iyi geceler. Project blue book diye bir diziye başlıyorum.
Size göre en güzel kadınlarKonuya giripte okumaya basladıgım an nefesim daralıyor eyy forum ahalisi. Normal mi
38 yasına gelmıssın virüs vurursa buyuk ıhtımal senı kaybederız allah gecınden versın sımdı menemen yemezsen pisman olacaksınUlan tam rejime girip spora başladım 1 ay oldu şuan menemen yapıp yiyesim var sürekli buzdolabının yanındayım..
aşının piyasa sürülmesi sergenin dönüşünde önceye denk geliyorula baby virüs sergen ban yemıs yenı gordum
Ulan tam rejime girip spora başladım 1 ay oldu şuan menemen yapıp yiyesim var sürekli buzdolabının yanındayım..