- 24 Mayıs 2009
- 18.467
- 19.910
- 2.273
Gün içinde ekleme / güncelleme yapıyor mu İspanya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru yorum.Virus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
Virus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
Pasficim jamal murraynin ifsasi ile ilgili fikirlerin ?Dün fazla kaçırdım galba ben yatıyım biraz daha.
Aynisini Rudy Gobert de dedi. 4 gundur Koku ve tat alma duygumu kaybettim dedi. Fakat o hala iyilesme surecinde mi bilmiyorum.Oooovvvvvv
Haber Türk'e KBB Uzmanı çıktı. Bi ülkenin sağlık bakanı yrdsi virüsü atlatmış. Atlattıktan sonra koku duyusunu kaybetmiş. Bunu destekleyen farklı vakalar da varmış.