Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooovvvvvv

Haber Türk'e KBB Uzmanı çıktı. Bi ülkenin sağlık bakanı yrdsi virüsü atlatmış. Atlattıktan sonra koku duyusunu kaybetmiş. Bunu destekleyen farklı vakalar da varmış.

Adana'da su verdiğimiz bir hastanede covid-19'dan yatan 2 tane 1-2 yaşlarında çocuk varmış. Direkt sağlık personelinden bilgi.​

ABD'nin yapılanması kendine has, bu gördüklerimiz ulusal muhafızlar. Normal ordu askerinden farkları ihtiyaç halinde içeride de mobilize edilebilmeleri aynı şekilde Amerika ana karası dışında da rezerve güç olarak normal orduya desteğe gidebilirler. ABD'de bizdeki gibi jandarma yok, dolayısıyla ordu gücünü içeride kullanabilmek için böyle bir yapılanmaya gitmişler.

Ek olarak daha önce kendi ülkelerinde görülmedikleri falan da yok, farklı tarihlerde pek çok olay var direkt müdahil oldukları. Twitter alemi yine coşturmuş yani anlayacağın.

Sağlık Bakanlığı #Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 13.30'da toplanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından son duruma ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Albayrak pozitif çıkmış resmen açıklandı.

Son dakika haberine göre Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşın 23 ildeki 36 yurtta karantina altında bulunduğunu açıkladı.

Ağababalarının propagandasını yapıyorlar. Zihniyet de kafa da onunla aynı. Cemal Madanoğlu gibi vatansever askerler duruma el koymasa ülkeyi komple satardı bu lavuk. Şimdi utanmadan bu rezil herifin propagandasını yapıyorlar çoluk çocuğa.

Virus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
Doğru yorum.

Virus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.

Dün fazla kaçırdım galba ben yatıyım biraz daha.

Oooovvvvvv

Haber Türk'e KBB Uzmanı çıktı. Bi ülkenin sağlık bakanı yrdsi virüsü atlatmış. Atlattıktan sonra koku duyusunu kaybetmiş. Bunu destekleyen farklı vakalar da varmış.
Aynisini Rudy Gobert de dedi. 4 gundur Koku ve tat alma duygumu kaybettim dedi. Fakat o hala iyilesme surecinde mi bilmiyorum.

Benim yemek felsefem yemekten zevk alma üzerine kurulu. Koku duyumu kaybedeceksem bi oturuşta 3 ekmek gömen dayıdan ne farkım kalacak😨

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt